Tag-along Tour #4

Broeinest Event

Informatie

Tijd: 09:30 tot 13:00

26/10 – Tag-along Tour #4

Leuk dat je meegaat met onze vierde Tag-along Tour!

Wat kan je verwachten?
Wij ontzorgen je op jouw DDW dag! Je komt ’s ochtends op je gemak aan in Broeinest EHV waar je ontvangen wordt met een lekker ontbijtje. Daarna stap je op de fiets om de gecureerde tour te ervaren begeleidt door één van de Broeinest teamleden. Na deze inspirerende tour verzamelen we terug in het Broeinest en sluit je af met een kopje koffie, klets je even bij, of loop je zelf nog even een extra rondje over de DDW. De perfecte aftrap dus!

Martine Benjamins
“Ik ben Martine, Spin in ’t Nest Broeinest Rotterdam. Een gezellige locatie met de beste koffie. Dus kom snel een keertje langs om kennis te maken met mij, onze interieurbibliotheek en alle inspirerende materialen. Ik vertel je er graag mee over onder het genot van een Rotterdams bakkie. DDW is is voor mij altijd een feestje, dus ik kijk nu al uit naar de 4e Tag-along Tour, die ik voor mijn rekening zal nemen. Ben je er ook bij, dan maken we er een gezellige en inspirerende tour van met gelijkgestemden.

Programma
09:15 – Ontvangst met ontbijt uit het vuistje
09:30 – Aftrap door Spin in ’t Nest
10:00 – Vertrek Deep Design Tour
13:00 – Terugkomst Broeinest EHV

 

 

Is dit event vol? Meld je dan aan voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mail naar eindhoven@broeinest.nl met als onderwerp ‘Reservelijst | 26/10’.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan kan je je afmelden door een e-mail te sturen naar eindhoven@broeinest.nl. Dit kan tot 16 oktober kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt om €75,- in rekening te brengen. Dit geldt zowel voor annuleringen na 16 oktober als een no show.