Tag-along Tour #4

Broeinest Event

Informatie

Tijd: 10:30 tot 14:00

26/10 – Tag-along Tour #4

Leuk dat je meegaat met onze vierde Tag-along Tour!

Wat kan je verwachten?
Wij ontzorgen je op jouw DDW dag! Je komt ’s ochtends op je gemak aan in Broeinest EHV waar je ontvangen wordt met een lekker ontbijtje. Daarna stap je op de fiets om de gecureerde tour te ervaren begeleidt door één van de Broeinest teamleden. Na deze inspirerende tour verzamelen we terug in het Broeinest en sluit je af met een kopje koffie, klets je even bij, of loop je zelf nog even een extra rondje over de DDW. De perfecte aftrap dus!

Lieke van der Maas
“Ik ben Lieke, Spin in ’t Nest Broeinest Eindhoven. Dit jaar heb ik deze mooie tours weer mogen organiseren en kijk ik er ontzettend naar uit om met mijn stoet weer door Eindhoven te crossen. In mijn vrije tijd fiets ik ook graag met mijn zoontje door de natuur, bak en kook ik wat af en probeer ik consequent hard te lopen om die lekkere weekend wijntjes weg te werken. Ik kijk er naar uit om jullie mee te nemen op de vierde Tag-along Tour!”

Programma
10:15 – Ontvangst met ontbijt uit het vuistje
10:30 – Aftrap door Spin in ’t Nest
10:50 – Vertrek Deep Design Tour
14:00 – Terugkomst Broeinest EHV

 

 

Is dit event vol? Meld je dan aan voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mail naar eindhoven@broeinest.nl met als onderwerp ‘Reservelijst | 26/10’.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan kan je je afmelden door een e-mail te sturen naar eindhoven@broeinest.nl. Dit kan tot 16 oktober kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt om €75,- in rekening te brengen. Dit geldt zowel voor annuleringen na 16 oktober als een no show.