Tag-along Tour #5

Broeinest Event

Informatie

Tijd: 10:30 tot 14:00

27/10 – Tag-along Tour #5

Leuk dat je meegaat met onze laatste Tag-along Tour!

Wat kan je verwachten?
Wij ontzorgen je op jouw DDW dag! Je komt ’s ochtends op je gemak aan in Broeinest EHV waar je ontvangen wordt met een lekker ontbijtje. Daarna stap je op de fiets om de gecureerde tour te ervaren begeleidt door één van de Broeinest teamleden. Na deze inspirerende tour verzamelen we terug in het Broeinest en sluit je af met een kopje koffie, klets je even bij, of loop je zelf nog even een extra rondje over de DDW. De perfecte aftrap dus!

Youri van Lingen
“Hoi, Ik ben Youri van Lingen, Technische Spin in ’t Nest in Broeinest Utrecht, en dit jaar ben ik voor de eerste keer Broeinest tourleider tijdens de DDW. Normaal gesproken fiets ik alleen als ik een drankje ga doen in de stad, maar voor deze tour maak ik graag een uitzondering en verkennen we samen de mooiste plekjes van de Dutch Design Week. Vind je het leuk om op vrijdag 27 oktober met mij mee te fietsen of wil je graag een tourleider die een band kan plakken? Geef je dan snel op via het onderstaande formulier!”

Programma
10:15 – Ontvangst met ontbijt uit het vuistje
10:30 – Aftrap door Spin in ’t Nest
10:50 – Vertrek Deep Design Tour
14:00 – Terugkomst Broeinest EHV

 

 

Is dit event vol? Meld je dan aan voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mail naar eindhoven@broeinest.nl met als onderwerp ‘Reservelijst | 27/10’.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan kan je je afmelden door een e-mail te sturen naar eindhoven@broeinest.nl. Dit kan tot 16 oktober kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt om €75,- in rekening te brengen. Dit geldt zowel voor annuleringen na 16 oktober als een no show.