Partners

IVC

Eén solide merk voor alle commerciële vloeroplossingen: heterogene vinyl-, LVT- en tapijttegelvloeren voor commerciële projecten. IVC is de commerciële divisie van IVC Group, gericht op het creëren van unieke vloeren voor projecten voor bedrijven en kantoren, winkels, horeca en recreatie, woningen, onderwijs en gezondheidszorg. Of je nou inspirerende kantoorruimte, Boheemse hotelkamer, een kinderdagverblijf, praktische onderwijsfaciliteiten of een andere ruimte gaat ontwerpen, IVC heeft een oplossing die aan uw behoeften voldoet. De Studio Moods collectie maakt het mogelijk om jouw eigen vloerdesigns te creëeren!

bezoek website

ehv

Baars &
Bloemhoff

Met ruim 2500 verschillende decoren en meer dan 25 onderscheidende merken hebben wij voor ieder interieurproject het juiste materiaal en advies in huis. Met veel enthousiasme speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en trends die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen is inmiddels direct uit voorraad leverbaar. Bezoek onze website voor meer informatie en de gratis online monsterservice of bel voor een afspraak. Wij praten je graag bij over de diverse mogelijkheden.

bezoek website

ehv / rdam / adam

Iwaarden Artwork

Iwaarden Artwork is een creatief productiebedrijf met een indrukwekkend verleden. Kennis én ambacht nemen ze moeiteloos mee naar de toekomst vol allernieuwste (print)technieken en verantwoorde materialen, gecombineerd met lef. Hun inspirerende interieuroplossingen voor glas- en wandbekleding bewijzen keer op keer dát wat ze beloven. Bij design & kunst klopt hun hart minstens zo hard: experts weten wat er komt kijken bij de meest complexe designcreaties. Extra prettig is dat ze alle disciplines onder één dak bieden. Een groeiende groep ontwerpers en architecten weet Iwaarden dan ook te vinden.

bezoek website

adam

Kvadrat

Sinds de oprichting in 1968 is Kvadrat toonaangevend op het gebied van textielinnovatie.  Ze zijn een internationaal gerenommeerd en vooruitstrevend designbedrijf dat ernaar streeft de grenzen van de esthetische, creatieve en technologische vooruitgang bij het ontwerpen van textiel voortdurend te verleggen. ‘S Werelds meest succesvolle architecten, kunstenaars, ontwerpers, meubelfabrikanten en retailers werken samen met Kvadrat. Samen brengen ze warmte, tactiliteit en kleur in private en publieke ruimtes. Kvadrat bestaat uit zes verschillende specialistische merken.: Kvadrat, Kvadrat Soft Cells, Kvadrat / Raf Simons, Kinnasand, Febrik en Sahco.

bezoek website

rdam

PyraSied

Of het nu om een standaard of op maat gemaakte kunststof plaat, buis of staf gaat of om een speciaal ontwerp, als het kunststof betreft kan PyraSied Xtreme Acrylic het maken. Het team van specialisten maakt gebruik van een gigantische voorraad aan acrylaat (Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en design kunststoffen om unieke en flexibele acrylaatoplossingen te bieden. Vanuit onze passie blijven we nieuwe materialen ontwikkelen en introduceren op de Nederlandse en Europese markt. Op het gebied van bewerkingen is PyraSied servicegericht en baanbrekend.

bezoek website

ehv / rdam / adam

Forbo Flooring
Systems

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum, zowel verkrijgbaar op rol als in modulaire tegelformaten. Meer dan 90% van de vloeren, produceert Forbo in Nederland. Onze Coralfabriek staat in Krommenie, de Novilonfabriek in Coevorden en onze linoleumfabriek in Assendelft. Wereldwijd genieten miljoenen gezinnen en werknemers van onze vloer. En daar zijn wij trots op!

bezoek website

ehv / rdam / adam

Modular Lighting
Instruments

Al bijna 35 jaar is Modular Lighting Instruments een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. We drukken onze stempel op de sector met onze bijzondere campagnes, gedurfde ontwerpen en innovatieve technologie. We zijn wie we zijn en we willen ons onderscheiden van de massa.

Showroomguide Modular – Broeinest Rotterdam 

bezoek website

ehv / rdam / adam

Barri & More

In interieurs met een open structuur of veel harde materialen is akoestiek een belangrijk aandachtspunt. Een goede akoestiek is essentieel voor een goede beleving van een ruimte. Gaat het om een aula, een restaurant of de lobby van een hotel; in alle gevallen is de geluidsabsorptie bepalend. Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik, die recht doen aan het design.

bezoek website

rdam / adam

Wiesner-Hager

De meubels van Wiesner-Hager kenmerken zich door functionele innovatie, dat is verpakt in een verfijnd design en staat voor kwaliteit. De meubels vinden hun toepassing in elke projectmatige omgeving waar gecommuniceerd en gewerkt wordt. Lang voor de actuele discussie over duurzaamheid stond voor Wiesner-Hager de noodzaak van een duurzame ontwikkeling vast. Ze maken een volledige levenscyclusanalyse van het bedrijf en de producten. Zo heeft Wiesner-Hager een eigen energieproductie op de vestigingsplaats.

bezoek website

adam

AMB |
Barrisol

Akoestiek Montage Brabant B.V. is reeds 50 jaar actief in afbouw van projecten. We hebben in de loop der jaren veel ervaring en specialisaties opgedaan. Met onze project gerichte aanpak staan we garant voor een deskundige uitvoering van projecten. Onze projectleiders en werkvoorbereiders begeleiden de projecten van A tot Z. Akoestiek Montage Brabant B.V. is gespecialiseerd in BARRISOL spanplafonds & wanden, Lichtplafonds, Lichtwanden met of zonder bedrukking, systeemplafonds, systeemwanden, metalstud oplossingen, LED visuals & timmerwerken.

bezoek website

ehv

Intercodam

Intercodam is sinds 1919 de trendsetter op het gebied van tegels en sanitair. Ze staan bekend om onze bijzondere producten en mooie presentaties. Met veelal Italiaanse en Franse fabrieken is Intercodam hét adres voor iedereen die graag mooie en kwalitatief hoogwaardige materialen toepast in eigen huis of project. Naast de laatste trends hebben zij ook de bekende karakteristieke tegels die je huis weer karakter en beleving geven. In Broeinest Rotterdam hebben ze een prachtige presentaties met perfecte combinaties en details. Dus kom een keer langs en raak geïnspireerd!

bezoek website

rdam

Van Besouw | Jabo |
Therdex

Een Van Besouw tapijt of karpet geeft iedere ruimte het juiste karakter. Al vanaf 1839. Wereldwijd staat Van Besouw bekend om het innovatieve lusjestapijt. Vandaag de dag worden de tapijten en karpetten ontwikkelt volgens drie unieke processen: breien, weven en tuften. Therdex staat voor monumentale vloeren van doorleefd hout die comfortabel aanvoelen. Authentieke materialen versterken de sfeer in een ruimte. Dat maakt de Jabo tapijten zo sprekend, met onvervalst karakter in sobere tinten.

bezoek website

adam

Interface

Interface is ’s werelds grootste producent van commerciële tapijttegels en is toonaangevend bij de ontwikkeling van materialen en processen die ervoor zorgen dat modulaire vloerbedekking minder vraagt van het milieu. Interface creëert vloeren die design, kwaliteit en flexibiliteit met elkaar combineren. Met onze modulaire vloerbedekking kunt u optimaal inspelen op de steeds veranderende eisen van de moderne (werk)omgeving.

bezoek website

rdam

Gerflor

Gerflor Group creëert, vervaardigt en vermarkt innovatieve, decoratieve en duurzame vinyl vloer- en wandoplossingen. Zij ontwikkelen specifieke vloer- en wandoplossingen die in iedere behoefte voorzien binnen de segmenten: residentieel, gezondheidszorg, onderwijs, sport, retail, industrie, kantoren, hospitality en transport.

bezoek website

rdam

Drentea

Wanneer je al bijna 65 jaar lang meubels ontwikkelt op Nederlandse bodem, weet je hoe belangrijk het is om op de tijd vooruit te lopen. Drentea keert zichzelf daarom binnenste­ buiten en ontwikkelt zich van ‘leverancier achter de schermen’ naar full­service inrichter. Een merk met sterke banden met toeleveranciers en dealerpartners waardoor de architect en eindgebruiker inzicht heeft in het ‘waar, hoe en door wie’ achter elk product. Een merk dat nu echt zichtbaar en toegankelijk is voor alle partijen.

bezoek website

rdam

Nordermöbler

Nordermöbler is opgericht vanuit een passie voor Scandinavisch design. De kenmerken zijn eenvoud, minimalisme, duurzaamheid en verfijnd materiaalgebruik. Nordermöbler is een platform en agentschap voor hoogwaardige Scandinavische meubelen en verlichting voor projecten, maar ook voor thuis. Ze richten zich op de project (contract) markt, voor architecten en projectinrichters en andere professionals die zich bezighouden met het inrichten van projecten. Daarnaast richten zij zich op de gespecialiseerde retailermarkt voor het woninginterieur. Als platform volgt Nordermöbler de ontwikkelingen op designgebied in Scandinavië op de voet!

bezoek website

rdam