Partners

Pfleiderer

Duitse topkwaliteit in HPL, dat is Duropal van de producent Pfleiderer. Met de vele materialen en combinatiemogelijkheden geeft het Duropal-assortiment een bijna onbeperkte keuze in kleuren, structuren en basismaterialen. Het grote voordeel van deze collectie is de koppeling met Thermopal, elk décor is zowel op HPL als op gemelamineerd plaatmateriaal verkrijgbaar. In Broeinest vind je een diverse collectie van houtdecoren, fantasiedecoren en steendecoren op groot formaat.

bezoek website

ehv / rdam / adam

Zagenzagen.nl

Zagenzagen.nl is een online platform voor het bewerken van materialen; met de online zaagservice maken zij jouw meubel exact op maat. Kies uit een ruim aanbod aan plaatmaterialen, bepaal je bewerkingen en reken af. Jouw aanvraag gaat direct door naar de machine in de werkplaats en wordt zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd. Door aanvragen te bundelen maken ze van vele kleine, 1 grote order. Zo kunnen ze materialen en zaagwerk voordeling aanbieden, zelfs als het gaat om maar 1 plaat!

bezoek website

ehv / rdam / utr / adam

New Horizon

New Horizon gelooft in circulaire economie als het nieuwe economische model. Zij werken met overtuiging en lef ondernemend aan de transitie naar dit nieuwe model. Ze tonen dat circulair ondernemen beter is, door het te doen. Risicodragend met passie. Het doel is bouwmaterialen leveren die bijdragen aan een circulaire economie. Ze initiëren nieuwe samenwerkingen, technologische innovaties en systeemveranderingen; Genaamd New Horizon Material Balance. In functie van de productie en levering van materialen uit urban mining, treden zij op als hoofdaannemer voor de ontmanteling van gebouwen;Genaamd New Horizon Urban Mining. 

bezoek website

ehv / rdam / adam

Refin

Refin is een Italiaanse tegelfabrikant met een breed scala aan verscheidene tegels voor vloeren en wanden. Refin maakt deel uit van de Gruppo Concorde, de één-na-grootste groep tegelproducenten in Europa.
Al vanaf 1962 is dit bedrijf actief en zorgt voor een brede toepasbaarheid in de meest uiteenlopende projecten – zowel binnen als buiten. Tegels met betonlooks, houtmotieven of marmer- en steeneffecten zitten allemaal in de collectie.

bezoek website

adam

LUUDO Sustainable
Design
Furniture

LUUDO is een agentuur gespecialiseerd in modulaire & sustainable furniture voor moderne en toekomstbestendige kantoorconcepten. Toonaangevend op het gebied van sustainable design, duurzaamheid, agile en design thinking. Met de merken Donar | Softrend | System180 | Tabanda | Werner Works creëert LUUDO unieke oplossingen rondom de werkplek met een positieve bijdrage aan de CO2 reductie en producten waarbij maatwerk en klantspecifieke toepassingen mogelijk zijn.

bezoek website

ehv

Bolon

Bolon is een Zweeds design bedrijf dat innovatieve design vloeren produceert voor de publieke omgeving. Een familiebedrijf wat tegenwoordig wordt gerund door de derde generatie; zussen Annica en Marie Eklund. Onder hun leiding is Bolon getransformeerd van traditionele weverij tot een internationaal design merk met klanten als Armani, Google, Four Seasons Hotels, Chanel, Adidas, Apple en Missoni Home. Omdat duurzaamheid een belangrijk thema is voor het bedrijf worden alle producten in Zweden ontworpen en geproduceerd. Bolon wordt wereldwijd erkend voor zijn bekroonde vloeren en de samenwerking met enkele van ’s werelds meest geprezen innovators en creatieven!

bezoek website

rdam

PCK

PCK is ontwerper, producent en installateur van oplossingen op het gebied van afzuigtechniek. De missie van PCK is samen met zijn klanten een gezonde en energie-efficiënte omgeving creëren waar mens en machine optimaal kunnen werken. We doen dit door onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens het projectmatig oplossen van zijn specifieke problemen. Daarom leggen we bij PCK de focus op 3 gebieden: engineering, productie en installatie/service.

 

bezoek website

utr

Klingelnberg-Klauss

Klingelnberg-Klauss maakt samen met Vens & Thiers deel uit van de Optimat Group. Als exclusief Homag-dealer en -partner leveren zij hoogwaardige machines en bieden diverse mogelijkheden op het gebied van service en onderhoud. In Broeinest UTR staan drie toonaangevende, innovatieve machines die een kwalitatieve oplossing voor de hout-, en kunststofverwerkende industrie bieden. Broeinest is voor KliKla een plek om te ontmoeten, demonstraties te geven, gerichte trainingen op het gebied van techniek en software te verzorgen, maar bovenal een plek om te inspireren. 

bezoek website

utr

RIGA

RIGA levert houtwerk van de bovenste plank en is al tientallen jaren een bloeiend bedrijf in kwaliteits houtenvloeren en karakteristieke kozijnen voor de zakelijke- en particuliere markt. Hout is een prachtig product. Iedere ruimte, in woningen, hotels, kantoren en/of winkels, begint te leven met een houten vloer en wordt in de loop der jaren alleen maar mooier. Doordat het een enorme variëteit biedt in tekening, kleurafwerking en breedte en lengte van de planken, kun je zelf de uitstraling van de vloer bepalen. Naast houten voeren biedt RIGA ook Laminaat en PVC vloeren en houten lamel- en multiplexsysteem vloeren met een eiken toplaag.

bezoek website

adam

Mapei

Mapei is al ruim 80 jaar toeleverancier van de internationale bouwsector. Voor renovatie, transformatie en nieuwbouwondersteunen we van tekentafel tot eindproduct. Wij adviseren en leveren duurzame producten en systemen, waarbij enkele specialismen o.a. zijn: terrazzovloeren, gietvloeren, wand- en vloercoatings en tegelvoegen. Ook met BIM , EPD`s en LEED-credits kunnen we u ondersteunen.

bezoek website

rdam

Leitz Service B.V.

De vooraanstaande rol die de Leitz Groep wereldwijd in de hout-, metaal- en kunststofverwerkende industrie speelt, wordt in Nederland ingevuld door Leitz Service B.V. De rol van probleemoplossend gereedschaps-partner is Leitz Service op het lijf geschreven.

Daarom kunt u bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe gereedschappen, alle toebehoren, maar ook voor slijpwerk, advies en service. Wij garanderen complete, praktische oplossingen, hoe complex of specialistisch uw vraag ook is. Onze wekelijkse haal- en brengdienst staat garant voor een efficiënte logistieke afhandeling van uw opdracht.

bezoek website

utr

Unilin Evola

 Kenmerkend voor HPL en melamine van UNILIN Evola zijn de realistische structuren en decoren, waarbij perfectie in de details zit. Al sinds de jaren ’60 ontwikkelt de Belgische producent vernieuwende oplossingen met grondstoffen uit de lokale omgeving. Dat begon ooit met vlas en veranderde later in hout, dat UNILIN nu voor haar constructieve materialen, zoals spaanplaat en MDF, gebruikt. In Broeinest vind je aan diverse selectie van unikleuren, houtdecoren, fantasiedecoren.

bezoek website

ehv / rdam / adam

Arpa Fenix

 Een hightech materiaal met een zachte textuur – dat is Arpa FENIX. Ontdek de toekomst van interieur met deze ‘smart materials’, een vernieuwende collectie met bijzondere materialen geschikt voor ieder interieurontwerp. Behalve fijne kleuren, een matte look en een zachte textuur – heeft het ook unieke kenmerken zoals zelf herstellende, waterafstotende, hittebestendige en krasbestendige eigenschappen. Van unikleur tot marmerdecor en van HPL tot solid core uitvoering. 

bezoek website

ehv / rdam / adam

Finsa

Finsa biedt een uitgebreid programma aan plaatmaterialen van decoren tot verscheidene dragermaterialen. Zo heeft de collectie van Gama Duo heeft een samenstelling van Scandinavische tinten en kleuren die flirten met de Art-Deco periode. Ze zijn bovendien perfect te combineren met de ’Nude’ structuur: een leerachtige structuur met een ‘Soft Touch’. Naast diverse eikenhout decoren met een verfijnde houtstructuur genaamd ‘Atlas’ bevat de Gama Duo collectie ook nieuwe trendy fantasie decoren, zoals marmers en terrazzo.

bezoek website

ehv / rdam / adam

IVC Beyond
Flooring

Eén solide merk voor alle commerciële vloeroplossingen: heterogene vinyl-, LVT- en tapijttegelvloeren voor commerciële projecten. IVC Beyond Flooring is gericht op het creëren van unieke vloeren voor projecten voor bedrijven en kantoren, winkels, horeca en recreatie, woningen, onderwijs en gezondheidszorg. Of je nu een inspirerende kantoorruimte, hotelkamer, onderwijsfaciliteiten of een andere ruimte gaat ontwerpen, IVC heeft een oplossing die aan jouw behoeften voldoet. De Studio Moods collectie maakt het mogelijk om jouw eigen vloerdesigns te creëeren!

bezoek website

ehv

Baars &
Bloemhoff

Met ruim 2500 verschillende decoren en meer dan 25 onderscheidende merken hebben wij voor ieder interieurproject het juiste materiaal en advies in huis. Met veel enthousiasme speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en trends die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen is inmiddels direct uit voorraad leverbaar. Bezoek onze website voor meer informatie en de gratis online monsterservice of bel voor een afspraak. Wij praten je graag bij over de diverse mogelijkheden.

bezoek website

ehv / rdam / adam

Kvadrat

Sinds de oprichting in 1968 is Kvadrat toonaangevend op het gebied van textielinnovatie.  Ze zijn een internationaal gerenommeerd en vooruitstrevend designbedrijf dat ernaar streeft de grenzen van de esthetische, creatieve en technologische vooruitgang bij het ontwerpen van textiel voortdurend te verleggen. ‘S Werelds meest succesvolle architecten, kunstenaars, ontwerpers, meubelfabrikanten en retailers werken samen met Kvadrat. Samen brengen ze warmte, tactiliteit en kleur in private en publieke ruimtes. Kvadrat bestaat uit zes verschillende specialistische merken.: Kvadrat, Kvadrat Soft Cells, Kvadrat / Raf Simons, Kinnasand, Febrik en Sahco.

bezoek website

rdam

Forbo Flooring
Systems

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum, zowel verkrijgbaar op rol als in modulaire tegelformaten. Meer dan 90% van de vloeren, produceert Forbo in Nederland. Onze Coralfabriek staat in Krommenie, de Novilonfabriek in Coevorden en onze linoleumfabriek in Assendelft. Wereldwijd genieten miljoenen gezinnen en werknemers van onze vloer. En daar zijn wij trots op!

bezoek website

ehv / rdam / adam

Modular Lighting
Instruments

Al bijna 35 jaar is Modular Lighting Instruments een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. We drukken onze stempel op de sector met onze bijzondere campagnes, gedurfde ontwerpen en innovatieve technologie. We zijn wie we zijn en we willen ons onderscheiden van de massa.

Showroomguide Modular – Broeinest Rotterdam 

bezoek website

ehv / rdam / adam

Wiesner-Hager

De meubels van Wiesner-Hager kenmerken zich door functionele innovatie, dat is verpakt in een verfijnd design en staat voor kwaliteit. De meubels vinden hun toepassing in elke projectmatige omgeving waar gecommuniceerd en gewerkt wordt. Lang voor de actuele discussie over duurzaamheid stond voor Wiesner-Hager de noodzaak van een duurzame ontwikkeling vast. Ze maken een volledige levenscyclusanalyse van het bedrijf en de producten. Zo heeft Wiesner-Hager een eigen energieproductie op de vestigingsplaats.

bezoek website

adam

Barri & More

In interieurs met een open structuur of veel harde materialen is akoestiek een belangrijk aandachtspunt. Een goede akoestiek is essentieel voor een goede beleving van een ruimte. Gaat het om een aula, een restaurant of de lobby van een hotel; in alle gevallen is de geluidsabsorptie bepalend. Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik, die recht doen aan het design.

bezoek website

rdam / adam

Akoestiek Montage
Brabant

Akoestiek Montage Brabant B.V. is reeds 50 jaar actief in afbouw van projecten. We hebben in de loop der jaren veel ervaring en specialisaties opgedaan. Met onze project gerichte aanpak staan we garant voor een deskundige uitvoering van projecten. Onze projectleiders en werkvoorbereiders begeleiden de projecten van A tot Z. Akoestiek Montage Brabant B.V. is gespecialiseerd in BARRISOL spanplafonds & wanden, Lichtplafonds, Lichtwanden met of zonder bedrukking, systeemplafonds, systeemwanden, metalstud oplossingen, LED visuals & timmerwerken.

bezoek website

ehv

Van Besouw | Jabo |
Therdex

Een Van Besouw tapijt of karpet geeft iedere ruimte het juiste karakter. Al vanaf 1839. Wereldwijd staat Van Besouw bekend om het innovatieve lusjestapijt. Vandaag de dag worden de tapijten en karpetten ontwikkelt volgens drie unieke processen: breien, weven en tuften. Therdex staat voor monumentale vloeren van doorleefd hout die comfortabel aanvoelen. Authentieke materialen versterken de sfeer in een ruimte. Dat maakt de Jabo tapijten zo sprekend, met onvervalst karakter in sobere tinten.

bezoek website

rdam / adam

Intercodam

Intercodam is sinds 1919 de trendsetter op het gebied van tegels en sanitair. Ze staan bekend om onze bijzondere producten en mooie presentaties. Met veelal Italiaanse en Franse fabrieken is Intercodam hét adres voor iedereen die graag mooie en kwalitatief hoogwaardige materialen toepast in eigen huis of project. Naast de laatste trends hebben zij ook de bekende karakteristieke tegels die je huis weer karakter en beleving geven. In Broeinest Rotterdam hebben ze een prachtige presentaties met perfecte combinaties en details. Dus kom een keer langs en raak geïnspireerd!

bezoek website

rdam

Interface

Interface is ’s werelds grootste producent van commerciële tapijttegels en is toonaangevend bij de ontwikkeling van materialen en processen die ervoor zorgen dat modulaire vloerbedekking minder vraagt van het milieu. Interface creëert vloeren die design, kwaliteit en flexibiliteit met elkaar combineren. Met onze modulaire vloerbedekking kunt u optimaal inspelen op de steeds veranderende eisen van de moderne (werk)omgeving.

bezoek website

rdam / adam

Gerflor

Gerflor Group creëert, vervaardigt en vermarkt innovatieve, decoratieve en duurzame vinyl vloer- en wandoplossingen. Zij ontwikkelen specifieke vloer- en wandoplossingen die in iedere behoefte voorzien binnen de segmenten: residentieel, gezondheidszorg, onderwijs, sport, retail, industrie, kantoren, hospitality en transport.

bezoek website

rdam

Vepa x
Drentea

Wanneer je al bijna 65 jaar lang meubels ontwikkelt op Nederlandse bodem, weet je hoe belangrijk het is om op de tijd vooruit te lopen. Drentea keert zichzelf daarom binnenste­ buiten en ontwikkelt zich van ‘leverancier achter de schermen’ naar full­service inrichter. Een merk met sterke banden met toeleveranciers en dealerpartners waardoor de architect en eindgebruiker inzicht heeft in het ‘waar, hoe en door wie’ achter elk product. Een merk dat nu echt zichtbaar en toegankelijk is voor alle partijen.

bezoek website

rdam