Broeinest ADAM

Sinds augustus 2023 zijn we Bigger & Better in Amsterdam op een nieuwe locatie in het bruisende Houthavens. Dichter bij de stad met ruim 1150m2 en oogstrelende presentaties van onze 14+ Partners zijn we op deze locatie klaar voor de toekomst.

Broeinest ADAM is de perfecte plek om jouw project te starten. Verwonder je, raak geïnspireerd en laat je door ons team op locatie adviseren voor de beste materialen en producten die aansluiten bij jouw project.

Naast de algemene ruimte vind je in Broeinest ADAM ook fijne meeting rooms waar je met je team gebruik van kan maken voor een brainstormsessies, een workshop, training of overleg met de opdrachtgever. Ontdek onze Wunderkamer, The Greenhouse en ’t Nest waar je van 4 tot zelfs 30 personen gebruik van kan maken. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Plan een afspraak op locatie of neem contact op met ons team.

Bezoeken

Wil jij als interieurprofessional langskomen voor een bezoek aan onze bibliotheek, een adviesgesprek of een demonstratie? Maak dan direct een afspraak via onderstaande knop:

LET OP:
Broeinest ADAM is verhuisd! Tegenwoordig zijn wij te vinden op het volgende adres:
Broeinest ADAM
Rigakade 33-35
1013BB Amsterdam