Afspraak maken

Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan jouw favoriete Broeinest locatie. Geef in de opmerking aan wat de reden is voor je bezoek en wij zorgen dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Zeker weten dat er tijd en ruimte is voor persoonlijk project- en materiaaladvies van een van onze experts of partners? Maak dan een afspraak met de Spin in ’t Nest van de locatie ADAM en geef aan met wie je een afspraak zou willen maken!

LET OP:
Broeinest is een materialenbibliotheek voor interieurprofessionals.
Wil je als opdrachtgever of particulier een bezoek aan onze locatie brengen? Wij raden je aan om dan samen met je architect/ontwerper of interieurbouwer langs te komen. Is dit niet mogelijk? Vermeld dan in de afspraak de naam en contactgegevens van de architect/ontwerper, interieurbouwer of partner door wie je bent doorverwezen.


Kom je zonder doorverwijzing. Dan kun je zelfstandig rondkijken maar kunnen wij je niet begeleiden of adviseren in onze bibliotheek en op het gebied van materialen!

Toch liever een afspraak op een andere locatie? Ga naar de agenda van:

Broeinest EHV
Broeinest RDAM
Broeinest UTR

Spreekkamer

Wil je een spreekkamer reserveren op van onze Broeinest locatie in Amsterdam? Selecteer dan de categorie “Spreekkamer huren” en selecteer direct de ruimte naar keuze.

Prijslijst

Per uur | €65,-
½ dag (4 uur) | €200,-
1 dag | €375,-