BROEINEST UTR

Centraal gelegen in Nederland, in een voormalige fabriek van Werkspoor Utrecht, vind je Broeinest UTR; hét belevingscentrum voor de professionele en toekomstige maker! Een locatie waar je nieuwe technieken, producten en merken zelf kan ontdekken en ervaren.

In het hart van het Broeinest bevindt zich een veelzijdige werkplaats waar je onder begeleiding aan de slag kan om je skills te verbeteren en nieuwe kennis op te doen en demonstreren wij de laatste tools, machines en ontwikkeling die jouw werk als maker makkelijker gaan maken.

Broeinest UTR biedt een veelzijdig trainingsprogramma aan en is de ideale plek om je technische kennis op te poetsen. Ook ontwerpers, architecten en toekomstige interieur professionals zijn welkom op locatie. Wil jij je skills ontwikkelen of worden bijgepraat over de laatste nieuwe technische ontwikkelingen op interieurgebied? Breng dan zeker een bezoek aan Broeinest UTR!

WERKPLAATS

De werkplaats beschikt onder meer over een uitgebreid machinepark van van onze Partner Klingelberg-Klauss, de nieuwste afzuiging van PCK, tilhulpmiddelen van Erkon en innovaties op het gebied van gereedschap van Leitz-Service B.V.. Hiermee vergoot jij jouw skills voor de verwerking van de materialen van onze Founding Partner Baars & Bloemhoff. Ook kun je hier terecht voor demonstraties en trainingen voor het verwerken van verlichting in jouw ontwerp, het tot leven brengen van het ontwerp via diverse teken- en software programma’s.

Pak je agenda er maar bij, want aantal trainingen en workshops breidt zich steeds verder uit. Bekijk hieronder alle actuele activiteiten en schrijf je direct in voor jouw favoriet:

Partners

Arpa | Baars & Bloemhoff | Dynfos Business Solutions | Finsa | Häfele | iMapper | Klingelnberg-Klauss | Leitz Service B.V. | Pfleiderer | Rehau | Unilin Panels | Zagenzagen.nl

Openingstijden

maandag / 09.00 tot 17.00 uur
dinsdag / 09.00 tot 17.00 uur
woensdag / 09.00 tot 17.00 uur
donderdag / 09.00 tot 17.00 uur
vrijdag / 09.00 tot 17.00 uur
zaterdag / gesloten
zondag / gesloten

Broeinest UTR

Schaverijstraat 9E
3534 AS Utrecht

utrecht@broeinest.nl
+31(0)30 666 64 60

WIST JE DAT?

Heeft één van jouw medewerkers een training in Broeinest UTR gevolgd? Dan kom je  in aanmerking voor scholingssubsidie. Van 1 september 2020 t/m 31 juli 2021 wordt 100% van de trainingskosten vergoed, met een maximum van €850,- per werknemer per jaar. De vergoeding kan makkelijk aangevraagd worden via het Expertise Centrum Meubel. Voorwaarden: werknemer is aangesloten bij CAO Meubel. Let op: deze subsidie geldt niet voor de eigenaar van het bedrijf.

ONTMOETINGSPLEK

Loop jij tegen dingen aan tijdens verwerking van materialen? Heb je specifieke vragen of kom je ergens niet uit? In Broeinest UTR kun je ook terecht voor persoonlijke begeleiding en hulp in de verwerking van materialen in onze werkplaats buiten het trainingsprogramma om. Reserveer jouw afspraak en ga met behulp van onze trainer aan de slag op de machines.

Daarnaast kun je in Utrecht ook terecht voor vergaderingen of overleggen met je team of kun je een afspraak maken met jouw klant of opdrachtgever in een van onze spreekkamers op locatie.