Broeinest UTR

Op een centrale plek in Nederland, in een voormalige fabriek van Werkspoor Utrecht, vind je Broeinest UTR. In het hart van het Broeinest bevindt zich een veelzijdig trainingscentrum waar kennis en skills op het gebied van materialen, technieken en ondernemerschap gedeeld worden. Hier broeit het niet alleen, maar komt succes echt tot leven. Van maker tot ontwerper en van architect tot student, binnen deze community kan iedereen terecht voor actuele praktische kennis en het juiste advies om samen nog mooiere en duurzamere interieurs te creëren.

In het hart van Broeinest Utrecht vind je onze werkplaats, waar je kennis maakt met de laatste snufjes op het gebied van materiaalverwerking, machines en gereedschappen tijdens een van onze trainingen!

TRAININGSCENTRUM

De werkplaats beschikt onder meer over een 5-assige CNC-frees, kantenlijmmachine en platenopdeelzaag van onze partner Klingelnberg-Klauss, de nieuwste afzuiging van PCK, tilhulpmiddelen van Erkon en innovaties op het gebied van gereedschap van Leitz-Service B.V., waarmee je jouw skills voor de verwerking van de materialen van onze founding partner Baars & Bloemhoff kunt vergroten. Ook kun je hier terecht voor scholing voor het verwerken van verlichting in jouw ontwerp, het tot leven brengen van het ontwerp via diverse teken- en software programma’s.

Pak je agenda er maar bij, want het trainingsprogramma breidt zich steeds verder uit. Bekijk hieronder alle actuele trainingen en schrijf je direct in voor jouw favoriet:

Partners

Baars & Bloemhoff | Dynfos Business Solutions | Häfele | Klingelnberg-Klauss | PCK | Leitz Service B.V. | Erkon

Openingstijden

maandag / 09.00 tot 17.00 uur
dinsdag / 09.00 tot 17.00 uur
woensdag / 09.00 tot 17.00 uur
donderdag / 09.00 tot 17.00 uur
vrijdag / 09.00 tot 17.00 uur
zaterdag / gesloten
zondag / gesloten

Broeinest UTR

Schaverijstraat 9E
3534 AS Utrecht
+31(0)30 288 2134

WIST JE DAT?

Heeft één van jouw medewerkers een training in Broeinest UTR gevolgd? Dan kom je  in aanmerking voor scholingssubsidie. Van 1 september 2020 t/m 31 juli 2021 wordt 100% van de trainingskosten vergoed, met een maximum van €850,- per werknemer per jaar. De vergoeding kan makkelijk aangevraagd worden via het Expertise Centrum Meubel. Voorwaarden: werknemer is aangesloten bij CAO Meubel. Let op: deze subsidie geldt niet voor de eigenaar van het bedrijf.

ONTMOETINGSPLEK

Loop jij tegen dingen aan tijdens verwerking van materialen? Heb je specifieke vragen of kom je ergens niet uit? In Broeinest UTR kun je ook terecht voor persoonlijke begeleiding en hulp in de verwerking van materialen in onze werkplaats buiten het trainingsprogramma om. Reserveer jouw afspraak en ga met behulp van onze trainer aan de slag op de machines.

Daarnaast kun je in Utrecht ook terecht voor vergaderingen of overleggen met je team of kun je een afspraak maken met jouw klant of opdrachtgever in een van onze spreekkamers op locatie.