DDW Tag-along Tours

Broeinest Event
23/10
-
27/10

Informatie

Torenallee 45, 5617 BA, Eindhoven
Datum: 23 oktober 2023 t/m 27 oktober 2023
Tijd: 10:30 tot 14:00

We’re Back!

Na het succes van de DEEP DESIGN TOURS tijdens de DDW vorig jaar, wilde we het dit jaar BIGGER and BETTER aanpakken. Waar we vorig jaar nog aparte thema’s en tours hadden, hebben we dit jaar onze krachten als Broeinest team gebundeld! TAG-ALONG met één van onze Broeinest Spinnen tijdens een exclusief gecureerde rondleiding waar de focus ligt op ontdekken, inspireren en natuurlijk interieur!

Waarom wil je hierbij zijn?
Wij ontzorgen je op jouw DDW dag! Je komt ’s ochtends op je gemak aan in Broeinest EHV waar je ontvangen wordt met een lekker ontbijtje. Daarna stap je op de fiets om de gecureerde tour te ervaren begeleidt door één van de Broeinest teamleden. Na deze inspirerende tour verzamelen we terug in het Broeinest en sluit je af met een kopje koffie, klets je even bij, of loop je zelf nog even een extra rondje over de DDW. De perfecte aftrap dus!

Programma

Kies één van de vijf DDW dagen waarop het jou het beste uitkomt om lekker mee te fietsen en schrijf je in:

Tag-Along Tour #1: maandag 23/10

Tag-Along Tour #2: dinsdag 24/10

Tag-Along Tour #3: woensdag 25/10 [VOL]

Tag-Along Tour #4: donderdag 26/10 [nog 2 plekken]

Tag-Along Tour #5: vrijdag 27/10 [VOL]

Is de tour of de door jou gekozen dag vol? Meld je dan aan voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mail naar eindhoven@broeinest.nl met als onderwerp ‘Reservelijst | *datum tour*’.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan kan je je afmelden door een e-mail te sturen naar eindhoven@broeinest.nl. Dit kan tot 16 oktober kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt om €75,- in rekening te brengen. Dit geldt zowel voor annuleringen na 16 oktober als een no show.