Tag-along Tour #3

Broeinest Event

Informatie

Tijd: 10:30 tot 14:00

25/10 – Tag-along Tour #3

Leuk dat je meegaat met onze derde Tag-along Tour!

Wat kan je verwachten?
Wij ontzorgen je op jouw DDW dag! Je komt ’s ochtends op je gemak aan in Broeinest EHV waar je ontvangen wordt met een lekker ontbijtje. Daarna stap je op de fiets om de gecureerde tour te ervaren begeleidt door één van de Broeinest teamleden. Na deze inspirerende tour verzamelen we terug in het Broeinest en sluit je af met een kopje koffie, klets je even bij, of loop je zelf nog even een extra rondje over de DDW. De perfecte aftrap dus!

Peter van den IJssel
“Ik ben Peter en als Broeinest adviseur kom ik graag over de vloer en doe ik niets liever dan sparren met architecten over onze uitgebreide bibliotheek. Met een zwak voor design en een grote voorliefde voor materiaal zal ik jullie tijdens deze tour door Eindhoven loodsen. In mijn vrije tijd knap ik graag vintage meubels op, maar tegen een moshpit tijdens een heavy metal concert zeg ik ook geen nee.”

Programma
10:15 – Ontvangst met ontbijt uit het vuistje
10:30 – Aftrap door Spin in ’t Nest
10:50 – Vertrek Deep Design Tour
14:00 – Terugkomst Broeinest EHV

 

 

Is dit event vol? Meld je dan aan voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mail naar eindhoven@broeinest.nl met als onderwerp ‘Reservelijst | 25/10’.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan kan je je afmelden door een e-mail te sturen naar eindhoven@broeinest.nl. Dit kan tot 16 oktober kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt om €75,- in rekening te brengen. Dit geldt zowel voor annuleringen na 16 oktober als een no show.