MEET PETER

“Misschien niet helemaal nieuw, want ik werk al sinds 2018 als Spin ’t in Nest bij Broeinest Amsterdam. Maar voor de vorm; Ik ben Peter van den IJssel en sinds kort verlaat ik steeds vaker het nest en kom ik op bezoek bij architectenbureaus en ontwerpstudio’s

Portret van Peter van den IJssel door Willeke Machiels

“Na mijn opleiding aan de WDKA in Rotterdam ben ik eerst een aantal jaar het nachtleven van Amsterdam ingedoken. Niet alleen om het te beleven maar ook om te schrijven over de nachtcultuur en muziek. Zo heb ik voor onder meer Vice, Thump en Tomorrowland interviews gedaan met artiesten en geschreven over de nacht in al zijn facetten.

Daarna ben ik bij diverse showrooms en architectenbureaus aan de slag gegaan en ook nog korte tijd mijn eigen meubellijn gehad. Wie een keertje Broeinest Amsterdam binnenkomt kan 1 of 2 ontwerpen van mij spotten.”

“Waar ik als Spin in ’t Nest bijna 5 jaar lang allerlei bezoekers heb geïnformeerd over alles wat er in Broeinest te vinden is. Ben ik nu actief als Broeinest adviseur, wat inhoudt dat ik bij jou langskom voor advies op de studio of kantoor.

Ik kijk er dan ook naar uit om je bij te praten en je op de hoogte te brengen van nieuwe materialen, onze Partners of duurzaamheid. Stel je een ontspannen lunchsessie rechtstreeks bij jou op kantoor voor, waar ik je alles vertel wat je moet weten. Van wat diepgaandere duurzaamheid sessies, tot een algemene update of een exclusieve rondleiding op een van onze fantastische locaties (we hebben er vier om uit te kiezen). Ik kan bij jullie langskomen en het hele team weer up-to-date brengen!

 

“In mijn vrije tijd zit ik niet graag stil. Ik heb een passie voor de wat heftigere muziek soorten waar veel mensen met een grote boog omheen lopen en bezoek regelmatig concerten. Naast een passie voor materialen en muziek, heb ik ook een liefde voor de mooiste voetbalclub ter wereld uit Amsterdam en vintage meubilair. Wat ik vaak opknap of stoffeer zodat het weer flink wat jaren mee kan. Daarnaast heb ik Sam, een geweldige zoon van bijna 3 jaar oud en een net zo leuke vriendin genaamd Janneke, die me allebei ook flink bezig weten te houden.

Wil jij een keer dat ik langskom bij je/jullie op de studio? Laat het dan vooral weten en neem via onderstaande info contact met me op.”

Benieuwd naar Peter? Maak dan een afspraak met ‘m, hij maakt graag persoonlijk kennis met je!