BROEINEST ZOEKT STAGIAIR(E)S!

Voor onze Broeinest locatie in Amsterdam zoeken wij leergierige stagiaire(s)! Heb jij affiniteit met interieur, materiaal & design en ben jij een echte aanpakker, sociaal dier en zit je vol initiatief? Dan ben jij misschien wel de match die wij zoeken!

In onze interieurbibliotheek spijkeren wij je bij over alles wat te maken heeft met design, interieur & architectuur. Jouw kennis over producten, materialen & merken wordt vergroot, we dompelen je onder in de laatste trends en je bent een essentieel onderdeel van ons ambitieuze team. Bij Broeinest hebben we een ‘hands-on’ werkmentaliteit en steken wij graag onze handen uit de mouwen. Daarnaast zorgen we voor een prettige werkomgeving met een gezellig team waarbij onze Spin in ’t Nest je directe begeleider zal zijn.

Wat zoeken wij?

Een aanpakker, een sociaal dier en niet op zijn/haar mondje is gevallen. Iemand die vol initiatief en energie mensen verder helpt en zichzelf tot een expert wil ontwikkelen. Bij ons is het belangrijk dat je altijd jezelf bent en je goed met mensen kan omgaan. Wij zijn flexibel, dus dit verwachten wij ook van jou. Affiniteit met trends, interieur, concept ontwikkeling, Adobe software (Photoshop, Indesign) & vormgeving (design, styling, grafisch, interieur, materiaal) is mooi meegenomen.

Wat bieden wij?

Een toffe stageplek waar jij jezelf kan ontwikkelen, een waanzinnig netwerk, goede begeleiding, stagevergoeding, een leuke tijd en vooral heel veel kennis binnen de design-, interieur- & architectuurwereld.

Hoe ziet je dag eruit?

Leuk natuurlijk die stage bij Broeinest, maar hoe ziet die er dan uit? Nou, elke dag is anders. De ene keer ben je bezig met het ontwikkelen, voorbereiden en realiseren van een event waarbij verschillende sprekers en Partners aan het woord zullen zijn en je zelf ook de mogelijkheid krijgt om deel te nemen. De andere dag adviseer je in de ochtend interieurprofessionals over materialen en peil je hun behoeftes om ze vanuit daar zo goed mogelijk verder te helpen. In de middag ga je aan de slag met een zelfstandige opdracht die je samen met de Spin in ’t Nest hebt vormgegeven.

Een kort overzicht van veel voorkomende taken:

+ Het bijhouden van onze stalenwand en de interieurbibliotheek en hier je eigen draai aan geven

+ Ondersteuning in taken van de Spin in ’t Nest

+ Signaleren van trends en deze vertalen in fysieke presentaties op locaties & online via o.a. moodboards

+ Meelopen met de Spin in ’t Nest om je materiaalkennis te vergroten en jouw kwaliteiten als adviseur te ontwikkelen.

+ Meedoen of meehelpen tijdens onze events of workshops

+ Het adviseren van zowel interieurprofessionals als doorgestuurde opdrachtgevers over onze materialen en/of Partners

+In overleg met Spin in ’t Nest ruimte om een zelfstandige opdracht vorm te geven 

Enthousiast geworden over een stage bij Broeinest?

Solliciteer dan direct bij Broeinest Amsterdam via de onderstaande knop.
Voeg bij de mail je CV en motivatie en wie weet kom jij ons team versterken!