Nieuwe gezichten op alle Broeinest locaties

Inmiddels zijn op alle locaties de stagiaires weer uitgevlogen en hebben we wat kersverse nieuwe krachten om ons een handje te helpen. We zullen ze komende tijd klaarstomen en zorgen voor een grote hoeveelheid aan info over materialen, inspirerende events, toffe workshops om onze bezoekers van het juiste advies te voorzien. Daarom stellen we graag aan jullie voor…

BROEINEST ADAM | Jasmin Shakiba

Hi!

Ik ben Jasmin, 22 jaar ’jong’ en ik zit in mijn 3e jaar Product Design. Creatief ben ik zeker, dit heb ik van huis uit meegekregen, mij moeder is tekendocente en mijn opa was een tapijtendesigner.

Bij mijn opleiding ben ik natuurlijk dagelijks bezig met producten, voorname het creëren van, daarnaast een beetje materiaalverdieping.  Echter wilde ik niet alleen meer te weten komen over eindproducten en de looks maar wilde ik ook de basics oftewel de materialen leren kennen. Weten waar alles vandaan komt en hoe mensen te werk gaan.

Ik ben erg benieuwd naar mensen hun ideeën en concepten en help daar dan ook graag bij. Vaak sta ik dan ook echt in het project alsof het mijn project is en probeer er alles uit te halen.

In mijn vrije tijd heb ik een bijbaantje bij een Deense meubelzaak: Sofacompany. Ik weef tapijtjes en vind het heel leuk om te surfen op interieur-websites en Instagrampagina’s, je moet wat in deze Coronatijden…

Ook heb ik samen met vrienden een studievereniging opgezet voor design-opleidingen van mijn school. Hier organiseer ik al bijna 3 jaar lang evenementen, workshops en lezingen, mochten jullie interesse hebben!

Mijn stiekeme doel in het leven is dan ook bijdragen aan mensen hun geluk elke dag, dit kan al door iets kleins door bijvoorbeeld iemand te begeleiden met een project (of een, gemeend, complimentje te geven over iemands outfit).

Vóór Product design heb ik ook International Business and marketing afgerond. Dit omdat ik heel veel interesse had/heb in de zakenwereld en verschillende bedrijven. 

Broeinest klonk toen ik het langs zag komen dus echt perfect in mijn oren, beetje zakelijk en beetje creatief ;). Het aankomend halfjaar hoop ik wat meer mijn plekje in de maatschappij te hebben gevonden maar voor nu ga ik deze ervaring met gespreide armen aan. 

Kan niet wachten tot ik kan zeggen, hier heb ik aan bijgedragen!Hopelijk kan ik hier mensen ook verder helpen en een stukje van de wereld beter maken.

Misschien tot snel!

BROEINEST EHV | Gina Preisser

Hi, mijn naam is Gina Preisser en ik ben de nieuwe stagiaire bij Broeinest EHV. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding Trend research & Concept creation aan Fontys te Tilburg. Tijdens deze studie houd ik mij bezig met het ontwikkelen van concepten op basis van trends. Ook staat het verbeteren van de kwaliteit van leven centraal tijdens dit ontwerpproces.

Daarnaast ben ik ook graag creatief bezig op het gebied van grafische vormgeving. Zo heb ik net de minor Graphic Design afgerond en vind ik het leuk om concepten een niveau hoger te tillen door middel van de juiste vormgeving.

Enthousiasme is wat mij kenmerkt en ik hoop dit over te kunnen brengen op anderen. Ik ben graag onder de mensen en ik schroom niet om contact te leggen.

Binnen Broeinest hoop ik mijzelf verder te ontwikkelen als professional. Graag wil ik meer leren over het geven van goed en innoverend advies aan bezoekers. Ik kan niet wachten om meer te leren over materialen en de eerste stappen in de interieur wereld te zetten!

Broeinest zal voor mij een plek zijn waar ik mijn creativiteit kwijt kan en waar ik ongetwijfeld onwijs veel zal gaan leren. Ik heb er zin in!

BROEINEST RDAM | Robin Sluijs

Hi! Mijn naam is Robin. Momenteel zit ik in mijn 1ste jaar en studeer ik aan de Akademie Vogue in hartje Amsterdam dit doe ik in de richting van interieurstylist. Tijdens mijn studie ben ik vooral bezig met het meedenken van de klant, zo maak ik bijvoorbeeld doormiddel van hun voorkeuren een moodboard die dan weer vastgekoppeld staat aan een interieurvoorstel. Als groentje in dit vak heb ik onwijs veel zin om nieuwe dingen te leren.

Interieur en architectuur heb ik altijd interessant gevonden. Door het vak horecastyling op mijn voorgaande opleiding heb ik mijn creatieve aard ontdekt. Naast mijn opleiding ben ik graag creatief bezig zo vind ik het leuk om bezig te zijn met tekenen en schilderen. Wat ik nog precies wil gaan doen binnen deze branche weet ik nog niet helemaal zeker maar daar bied Broeinest mij nu een mooie kans voor om achter te komen.

Ik ben erg geïnteresseerd in de verschillende materialen die er zijn en ik wil hier graag meer over leren, hoe is het gemaakt, is het duurzaam, hoe pas ik deze toe of hoe komt dit beter tot zijn recht. Ook denk ik graag mee met mensen en ben ik nieuwsgierig naar wat zei in hun hoofd hebben gevisualiseerd, zo denk ik doormiddel van mensen te helpen en goed te luisteren naar hun wensen nog meer te kunnen gaan leren, dat is ook uiteindelijk waarom ik voor Broeinest heb gekozen.

Cheers en ik hoop je snel te zien in RDAM!

BROEINEST UTR | Cheyenn Pinas

Hi! Mijn naam is Cheyenn Pinas Freelance Graphic Designer, Illustrator en Creatief Adviseur, 26 jaar en woonachtig te Rotterdam. Voor het komende half jaar ben ik de nieuwe stagiaire bij Broeinest UTR. Afgestudeerd als Printmedia Offset Drukker en Grafisch Vormgever met een passie voor Fashion.

Als derdejaars student Product Design, aan het HKU, zoek ik een manier om mijn overvloed aan inspiratie en nieuwsgierigheid te delen met de rest van de wereld, op de meest vrolijke en kleurrijke manieren mogelijk. In het eerste jaar van mijn huidige studie heb ik samen met een groep schoolgenoten envrienden de Studievereniging DESco Utrecht opgericht, waar ik sinds vorig jaar voorzitter ben.

Mijn projecten voor werk/studie worden heel erg beïnvloed door mijn omgeving. Ik haal inspiratie uit de verhalen van vroeger die vaak door mijn familie werden verteld, maar ook door mijn liefde voor kleur. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar hoe de wereld werkt en hoe alles tot stand is gekomen, zoals wij het tot op de dag van vandaag kennen.

Binnen de Design en Kunst wereld ben ik nog zoekende en daarom is Broeinest dé plek om mijn zoektocht voort te zetten. Het lijkt mij ook een goede uitdaging om te werken in een sector waar ik nog niet volledig bekend mee ben, maar waar ik heel graag in thuis wil zijn. Het is ook fijn om de kennis die ik heb opgedaan binnen verschillende sectoren op een nieuwe manier toe te passen.

Ik ben maker maar ook zeker verhalenverteller. Laat jezelf zien in wat je maakt, je weet wel wanneer kleur een gevoel is!

 

Benieuwd naar de meiden? Bezoek dan een van onze Broeinest locaties, ze maken graag persoonlijk met je kennis!