DDW Deep Design Tours #4

Informatie

Tijd: 09:30 tot 13:00

27/10 – Design for Wellbeing

Hoe kunnen we als mens onze gezondheid centraal zetten nu de wereld wordt geteisterd door grote uitdagingen. Tijdens deze tour gaan we op zoek naar designoplossingen die zowel onze mentale als fysieke gezondheid ondersteunen. Bij het ontwerpen van omgevingen die bijdragen aan onze gezondheid dient de ontwerper zich goed in te leven in de toekomstige gebruikers en hun behoeftes. We zoomen in op de rol van materialen in het creëren van gezonde leef- en werkomgevingen en hoe je dit toepasbaar kunt maken in je ontwerp.

Waarom wil je hierbij zijn?
We zullen ingaan op thema’s zoals bijvoorbeeld eenzaamheid & burn-outs, waarbij juist onze in- en exterieurs een belangrijke rol spelen. Hierbij laten we ons inspireren door verschillende materialen en de toepassing ervan. Mae neemt je mee naar meerdere locaties waar verschillende oplossingen of reacties worden gepresenteerd over de relatie tussen onze omgeving en onze gezondheid.

Mae Alderliesten
Ik ben gefascineerd door hoe onze omgeving en ons gedrag wordt beïnvloed door de materialen die we kiezen. Als Hybride Spin in ’t Nest wil ik niet alleen kijken naar de esthetische kwaliteiten van een materiaal, maar ook naar hoe ze ons op andere levels kunnen prikkelen en zodanig bijdragen aan onze gezondheid, in welke vorm dan ook.

Programma
09:15 – Ontvangst met ontbijt uit het vuistje
09:30 – Aftrap door Spin in ’t Nest
10:00 – Vertrek Deep Design Tour
13:00 – Terugkomst Broeinest EHV met lunch

Is dit event vol? Meld je dan aan voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mail naar info@broeinest.nl met als onderwerp ‘Design for Wellbeing | 27/10’.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan kan je je afmelden door een e-mail te sturen naar info@broeinest.nl. Dit kan tot 21 oktober kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt om €75,- in rekening te brengen. Dit geldt zowel voor annuleringen na 21 oktober als een no show.