DDW Deep Design Tours #3

Informatie

Tijd: 09:30 tot 13:00

26/10 – The Future of Living

VOL // Reservelijst beschikbaar

Ons idee van de perfecte manier van leven ondergaat een transformatie. Met een snel stijgende wereldbevolking en demografische verschuivingen is er meer vraag naar vernieuwende en duurzamere ideeën dan ooit voor huisvesting en architectuur. We maken ons zorgen over ons klimaat, maar willen niet zonder innovatieve materialen en slimme technologie. Woonruimte wordt steeds duurder dus zoeken we naar meer wooncomfort en oplossingen voor steeds kleinere woningen die ons toch het gevoel geven in ruime lofts te wonen. Met andere woorden, het toekomstige leven zal natuurlijk, slim en efficiënt moeten zijn.

Waarom wil je hierbij zijn?
Tijdens deze tour bezoek je samen met Martine verschillende locaties die een beeld geven van het leven in de toekomst. Een toekomst waarin grondstoffen niet langer in overvloed beschikbaar zijn, productiemethoden en menselijke hulpbronnen efficiënt ingezet worden en producten worden aangepast aan een nieuwe generatie gebruikers die oplossingen op maat willen. Laat je tijdens deze tour inspireren door de pioniers die laten zien dat wonen ook anders kan!

Martine Benjamins
Als Spin in ’t Nest bij Broeinest RDAM ben ik nieuwsgierig naar de toekomstige manieren van leven en wonen. Ik ga met je op zoek naar alternatieve manieren van o.a. wonen. De meesten van ons wonen nu in flats, appartementen of rijtjeshuizen. Wat deze woningen gemeen hebben is dat ze meestal niet heel duurzaam zijn, te duur en ver verwijderd van de natuur. Daar wordt niet iedereen even blij van, gelukkig kan dat ook anders.

Programma
09:15 – Ontvangst met ontbijt uit het vuistje
09:30 – Aftrap door Spin in ’t Nest
10:00 – Vertrek Deep Design Tour
13:00 – Terugkomst Broeinest EHV met lunch

Is dit event vol? Meld je dan aan voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mail naar info@broeinest.nl met als onderwerp ‘The future of Living | 26/10’.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan kan je je afmelden door een e-mail te sturen naar info@broeinest.nl. Dit kan tot 21 oktober kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt om €75,- in rekening te brengen. Dit geldt zowel voor annuleringen na 21 oktober als een no show.