The process of designing

Workshop
15/11

Informatie

Zomerhofstraat 71, Rotterdam
Datum: 15 november 2022
Tijd: 09:30 tot 12:00

Deelnemende partners

Geen partners gevonden

Unieke maatwerk ontwerpen en patronen binnen een interieurproject kunnen voor een allesbepalende uitstraling zorgen. Toch kan het lastig zijn deze zonder de juiste kennis en/of middelen te creëren. Op dinsdag 15 november bieden onze Partners Interface en Mosa je de gelegenheid om tijdens een interactieve ochtendsessie kennis te maken met de mogelijkheden van hun collecties en bieden je verschillende tools om het ontwerpproces makkelijker te maken!

Programma
09.30 – Ontvangst
10.00 – Welkom in Broeinest RDAM, door Spin in ’t Nest Martine Benjamins
10.10 – Presentatie door Liselotte Flu, Concept Designer Interface | Design Studio

Liselotte geeft je meer inzicht in het totale collectie aanbod en vertelt alles over de werkwijze van de Design Studio. Met een eigen team van ontwerpers staan zij klaar om voor elk interieurproject een goede vloer te ontwikkelen. Daarnaast zal Liselotte je meenemen in de duurzaamheidsprincipes van Interface. Interface is de eerste wereldwijde vloerfabrikant waarvan alle verkochte producten gedurende hun volledige levenscyclus CO2-neutraal zijn.

10.55 – Korte pauze
11.10 – Presentatie door Gert Jan Hol, Rayon Manager Mosa | Pattern Generator

Tijdens deze workshop leer je alles over de door Mosa zelf ontwikkelende innovatieve Pattern Generator. Gert Jan neemt je mee in de nieuwste versie van deze handige tool. De Pattern Generator is een eenvoudig te gebruiken, online design tool waarmee unieke, creatieve patronen ontworpen kunnen worden met alle tegels van Mosa. In de generator staat een grote selectie aan grids en patronen ter inspiratie. Je kunt de resultaten eenvoudig opslaan, exporteren voor renders of gebruiken voor moodboards en technische tekeningen. Uiteraard ga je hier zelf ook mee aan de slag, zorg dus dat je een laptop of Ipad meeneemt.

11.55 – Gezonde lunch en mogelijkheid tot netwerken

Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan in via onderstaand formulier, let op voor dit event is een eigen laptop of iPad noodzakelijk.