DDW Deep Design Tours #2

Informatie

Tijd: 09:30 tot 13:00

25/10 – Sustainable Cycle

Innovatie en ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid gebeurt razendsnel. Op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen is al moeilijk genoeg. Met deze tour is de doelstelling niet alleen om te inspireren, maar ook om de toepasbaarheid van nieuwe duurzame designontwikkelingen te achterhalen. Hoe kun je deze nieuwe materialen, producten of ontwerpen nou integreren in een interieur en wat vind je nou zelf echt belangrijk als het gaat om duurzaamheid?

Waarom wil je hierbij zijn?
Iedereen in de keten heeft te maken met dit thema. Of je nou fabrikant, leverancier, consument of ontwerper bent. Maar vaak zit er een gigantische kloof tussen innovatie op het gebied van duurzaamheid en de toepasbaarheid in de praktijk. Tijdens deze tour willen we deze kloof overbruggen.

Lieke van der Maas
Mijn liefde voor duurzaamheid en circulariteit is terug te traceren naar mijn tijd als ontwerpstudent. Een periode waarin ik veel onderzoek heb gedaan naar de innovaties op het gebied van biodesign en circulaire materialen. Toen ik als Spin in ’t Nest Broeinest EHV begon, kwam ik in aanraking met materialen van onze Partners en werd voor mij duidelijk dat er in de praktijk veel eisen aan materialen worden gesteld. Mijn doel is om duurzame innovaties op het gebied van materiaal te signaleren en te vertalen naar de praktijk.

Programma
09:15 – Ontvangst met ontbijt uit het vuistje
09:30 – Aftrap door Spin in ’t Nest
10:00 – Vertrek Deep Design Tour
13:00 – Terugkomst Broeinest EHV met lunch

Is dit event vol? Meld je dan aan voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mail naar info@broeinest.nl met als onderwerp ‘Sustainable Cycle | 25/10’.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan kan je je afmelden door een e-mail te sturen naar info@broeinest.nl. Dit kan tot 21 oktober kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt om €75,- in rekening te brengen. Dit geldt zowel voor annuleringen na 21 oktober als een no show.