Lijm Clinic #2

Training
20/06

Informatie

Datum: 20 juni 2023
Tijd: 10:00 tot 11:30

Lijmen, het is iets waar jij je als maker op dagelijks basis mee bezig houdt. Het moet gewoon plakken en wij willen één lijm die alles kan zijn populaire kreten, maar kan dat ook? Welke lijm zet je in voor welke toepassing, hoe werkt houtlijm nu precies, welke lijm heeft vullend vermogen, wat doet temperatuur met lijm en welke omstandigheden heeft elke lijm nodig om op de juiste manier uit te harden zodat een optimale hechting plaatsvindt.

Tijdens deze krachtige Lijm Clinic geeft de lijmspecialist van onze Founding Partners Baars en Bloemhoff  je de theoretische basisinformatie die elke interieurbouwer moet weten voordat hij/zij gaat lijmen. Ook wordt er aandacht gegeven aan de informatie die op een TDS (technische datasheet) en een MSDS (veiligheidsblad) staan en waarom deze informatie zo belangrijk is.

Wil jij ook weten of jouw huidige lijmassortiment nog de juiste is? Tijdens de Lijm Clinic is er genoeg ruimte om jouw vragen persoonlijk te laten beantwoorden.

Welke lijmen worden er behandeld?
Houtlijm, contactlijm, smeltlijm, Pu-lijm, montagelijm, lijmkitten en afdichtingskitten.

Wil je liever een lijm clinic op maat voor jouw team? Dat kan! Wij verzorgen deze zowel op onze locatie in UTR als bij jou in de werkplaats. Neem voor de mogelijkheden contact op met Youri van Lingen via ylingen@broeinest.nl