Van Licht naar Lichtplan 12 Mei

Training

Informatie

Aambeeldstraat 10
Tijd: 10:00 tot 14:00

Deelnemende partners

Licht is binnen een ontwerp een belangrijk onderwerp maar roept ook nog steeds veel vragen op. Onze verlichtingspartner Brick in the Wall biedt je, samen met Broeinest, de gelegenheid om tijdens een training kennis te maken met de mogelijkheden en onmogelijkheden van verlichting.

In een inspirerende omgeving zal onze gastspreker, Jaap van Bemmel, je meenemen in het traject van licht naar lichtplan. Samen met een aantal gelijkgestemden vlieg je middels een korte uitleg over verlichting een study case aan. Om zo je kennis op dit gebied te vergroten – uiteraard met een gezonde lunch!

Over Jaap van Bemmel
Ik geloof dat verlichting het verschil maakt in ieder ontwerp. Licht trekt de aandacht of  geeft het. Licht laat je zien, misleid, irriteert of verwonderd je. Daarom zou elke ontwerper, kunstenaar, architect of andere creator af en toe eens moeten spelen met licht. Licht is niet te vangen en tegelijk houdt het zich aan hele heldere wetten. Op het moment dat je daar een stukje van begrijpt, begint het spelen.
Met mijn technische en creatieve achtergrond zit ik in de verlichting op de perfecte plek. Ik ben mede-eigenaar en oprichter van lichtstudio Dagvier, waar wij lichtplannen ontwerpen en realiseren voor de high-end residentiële en zakelijke markt. 
Licht boeit me en is zoveel meer dan een mooie lamp. 
Licht is niet het ontwerp… licht maakt het.


Programma
10:00 – Ontvangst
10:15  – Intro Marcel (Brick in the Wall) & Peter (Spin in ’t Nest)
10:30 – Programma Jaap van Bemmel – van licht naar lichtplan
12:00 – Lunch + opdracht
13:00 – Favorieten Broeinest + ruimte om zelf te kijken
14:00 – Einde training

Lukt het niet op vrijdag 12 Mei? Dan herhalen we deze training op de volgende data:
+ …September
+ Vrijdag 1 December