Inspiratie Sessie Broeinest ADAM

Inspiratiesessie
01/07
-
01/10

Informatie

Datum: 1 juli 2021 t/m 1 oktober 2021

Ben jij samen met je team bezig aan een nieuw project? Of heb je het afgelopen jaar nauwelijks écht samengewerkt? Kan jouw team wel wat inspiratie gebruiken en zijn jullie eraan toe om weer eens creatief en zintuigelijk geprikkeld te worden?

Dan helpen wij je graag verder en tonen wij jullie graag de nieuwste materialen, merken, collecties en interieur trends! Of het om een verfrissend retail concept gaat, een kantoor waarvan de materialisatie moet worden bepaald, een nieuw hospitality concept of een grootschalig residentieel project… Wij helpen jullie graag verder.

Deze inspiratiesessies worden aangepast op de specifieke wensen van jouw team. En wordt georganiseerd op de manier waar jullie je prettig bij voelen; online, op locatie of in één van onze Broeinesten, waar je in een prikkelende omgeving (met meer dan voldoende bewegingsvrijheid) in aanraking kan komen met meerdere materialen en partners. Als jij ons aangeeft wat jullie team nodig heeft en waar jullie op dit moment mee bezig zijn, dan regelen wij de rest.

Benieuwd geworden? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op!
*P.S. Inspiratiesessies kunnen geboekt worden vanaf 3 personen.

Vul aub bij opmerkingen het volgende in:
– Uit hoeveel personen bestaat je team?
– Welk thema of project speelt er?