Sketch-Up Basis

Training
22/07

Informatie

Datum: 22 juli 2021
Tijd: 09:00 tot 16:00

Wil jij leren hoe je maatwerk meubels kunt visualiseren in een digitale 3D-tekening, zodat je deze aan jouw opdrachtgever of collega’s in de werkplaats kunt presenteren? Kom dan naar de training SketchUp Basis voor Interieurbouw, die Maarten Laout exclusief voor Broeinest verzorgt!

Tijdens deze praktische training leer je de basis van SketchUp kennen, waar jij als interieurbouwer mee aan de slag kunt. De ochtend gaat van start met de introductie van de nodige tekentools en gereedschappen van SketchUp. In de middag breng je de kennis direct in de praktijk en ga je al een meubel tekenen. Ook staan het maken van groepen en componenten, het plaatsen van maatlijnen en het exporteren van het bestand naar een afbeelding op het programma.

De training SketchUp Basis voor Interieurbouw vindt plaats op diverse data in Broeinest UTR. Ervaring met het tekenprogramma is niet nodig, want tijdens de training worden alle stappen om snel een meubel in 3D te tekenen uitgebreid behandeld. Bekijk via onderstaande button de actuele data en schrijf je direct in voor de training!

DOEL
Leren tekenen met Sketchup om een 3D tekening van het ontwerp te kunnen presenteren aan opdrachtgevers. Of om werknemers/collega’s het meubel te kunnen laten produceren.

RESULTAAT
Aan het einde van de dag ben je in staat zelf een 3D maatwerk meubel tekenen met Sketchup.

WELKE HARDWARE HEB JE NODIG?
Neem mee naar de training (wij hebben geen laptops te leen):

Je eigen laptop met Windows met daarin een snelle processor, voldoende werkgeheugen en bij voorkeur een aparte grafische kaart met geheugen (3D-modelleren vraagt om een krachtige laptop, vergelijk het met gamen).

Of: – Je eigen Macbook Pro, liefst niet ouder dan 5 jaar;

Muis met scrollwheel & De netvoeding van je laptop, want we gebruiken ‘m de hele dag.

TRAINER
Maarten Laout

NIVEAU
Nog geen enkele ervaring met Sketchup, enige ervaring met de computer is wel een pre

PRAKTISCHE INFO

Tijd 09:00 uur – 16:00 uur
Prijs €350,00 per persoon (excl. BTW)
Locatie Broeinest UTR