DDW #3 Design & Craftmanship

22/10
-
22/10

Informatie

Datum: 22 oktober 2021 t/m 22 oktober 2021
Tijd: 09:30 tot 14:00

Deelnemende partners

SUSTAINABLE FUTURES

Gedurende de Dutch Design Week neemt Broeinest je mee in het ontwerpen en realiseren van duurzame interieurs voor de toekomst. De behoeftes van gebruikers &  opdrachtgevers, als regelgeving en overheidseisen zijn de komende jaren aan hevige veranderingen onderworpen. Ook zijn we ons door de Pandemie, klimaatcrisis en wooncrisis bewuster geworden van de krachten van lokale economieën, bewustere materiaal keuzes en productie mogelijkheden.

Heb jij behoefte aan verdieping, kennis en uitdaging samen met gelijkstemmende? Meld je dan nu aan voor een prikkelend en actueel programma en laat je onderdompelen in onze materialen wereld!

 

22 oktober // DESIGN & CRAFTMANSHIP
Duurzaam hangt nauw samen met bewust, lokaal en wel overwogen. In deze sessie tonen we je wat de kracht van goed en tijdloos design kan betekenen  Hoe lokale productie blijft behouden en hoe samenstellingen van producten worden bepaald om tot een product / materiaal te komen wat de tand des tijds kan doorstaan!

09:30 // Ontvangst Broeinest

10:00 // Textiles & Craftmanship Workshop door onze partners The Romo Group en Leolux LX

12:30 // Lunch & Learn door onze partner Luudo Design Furniture

14:00 // Afronden

 

Aanmelden voor dit evenement is verplicht en kan via het onderstaande inschrijfformulier, de plaatsen zijn beperkt dus reageer snel!