DDW #1 Senses

18/10
-
18/10

Informatie

Datum: 18 oktober 2021 t/m 18 oktober 2021
Tijd: 09:30 tot 14:00

Deelnemende partners

Geen partners gevonden

SUSTAINABLE FUTURES

Gedurende de Dutch Design Week neemt Broeinest je mee in het ontwerpen en realiseren van duurzame interieurs voor de toekomst. De behoeftes van gebruikers &  opdrachtgevers, als regelgeving en overheidseisen zijn de komende jaren aan hevige veranderingen onderworpen. Ook zijn we ons door de Pandemie, klimaatcrisis en wooncrisis bewuster geworden van de krachten van lokale economieën, bewustere materiaal keuzes en productie mogelijkheden.

Heb jij behoefte aan verdieping, kennis en uitdaging samen met gelijkstemmende? Meld je dan nu aan voor een prikkelend en actueel programma en laat je onderdompelen in onze materialen wereld!

 

18 oktober // SENSES
Prikkel je zintuigen op de beste manier. Ontdek hoe je met licht kan spelen, hoe akoestiek je project kan verbeteren en hoe materialen als kokos en keramiek uitnodigen tot aanraken! Tijdens deze ochtend nemen we je mee in de wereld van zintuigen en tonen we je de laatste ontwikkelingen en collecties die je direct kan toepassen in jouw project.

09:30 // Ontvangst Broeinest

10:00 // Light & Acoustic Workshop door onze partners Lixero en Akoestiek Montage Brabant

12:30 // Lunch & Learn door onze partners Marazzi The Top en Nature at Home

14:00 // Afronden

 

Aanmelden voor dit evenement is verplicht en kan via het onderstaande inschrijfformulier, de plaatsen zijn beperkt dus reageer snel!