Broeinest Event #4 – Creëer Circulair

Masterclass

Dit Broeinest Event is een logisch vervolg op het eerdere event ‘Concreet Circulair’ bij Broeinest RDAM. Vanuit de ontwerpfase en keuzes die hierin gemaakt worden zetten we de stap naar de realisatie fase. Want hoe circulair je ontwerp ook is er komen altijd uitdagingen kijken zodra het ontwerp gemaakt dient te worden.

Tijdens deze sessie zoomen we in op lijmen & verbindingen en de bewerking & verwerking van materialen. We gaan het gesprek aan, open en eerlijk, en bespreken zowel de kansen als de uitdagingen in de toekomst van het circulaire maken.

Tijdens de Best Practices Fair staan onze Partners, Baars & Bloemhoff, Häfele, The Good Plastic Company, en 2tec2 voor je klaar om je bij te praten over hun circulaire materialen en producten.

Waarom?
(1) om aandacht te vragen voor het realiseren van circualaire ontwerpen

(2) om te inspireren met best-practices

(3) om te verbinden met potentiële nieuwe Partners voor een optimale circulaire waardeketen

Programma
09:30 – Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
09.55 – Welkom bij Broeinest. Door Youri van Lingen, Broeinest UTR
10:00 – Spreker 1: The New Makers, circulair ontwikkelaars op verschillende schaalniveaus; van stoel tot stad!
10:30 – Spreker 2: Eva Nijeboer Sustainabillity Expert Gielissen over het realiseren van duurzame en circulaire interieur projecten.
11.00 –  Best Practices Pitches & fair met Broeinest Partners
11:45 – Future of Circulair Materials door The Good Plastic Company
12:15 – Spreker 3: Sascha Bloemhoff, Niaga over hoe zij als materiaal liefhebbers producten herontwerpen in het belang van circulariteit!
12.45 – Einde, je gaat de deur uit met een enorme bak informatie om direct toe te passen in je volgende interieurproject