Borrel & Bite met Hemp

04/11
-
04/11

Informatie

Datum: 4 november 2021 t/m 4 november 2021
Tijd: 17:00 tot 20:30

Deelnemende partners

Borrel & Bite met Hemp

De 18e editie van Design District wordt een bijzondere, want het evenement verplaatst éénmalig naar het najaar. Net als bij de afgelopen edities organiseert Vepa ook dit jaar een side event tijdens de beurs. 

Op donderdag 4 november ben je daarom ook van harte welkom bij Broeinest RDAM, waar je je beursbezoek af kunt sluiten met een Hemp Borrel & Bite. 

Hemp is een stoelenserie van volledig natuurlijke materialen. Hun ambitie om in de toekomst alleen nog maar duurzame circulaire meubelen te produceren is al meerdere malen uitgesproken. Deze 100% biologische stoel past hier perfect bij. 

Onder het genot van een hapje en een drankje gaan zij jou meer vertellen over hun circulaire initiatieven, duurzame toepassingen en grote ambities. 

 

PROGRAMMA

17:00 // Inloop 

18:00 // Hemp: uniek en bijzonder presentatie door Gertjan de Kam

19:00 // Zien, ruiken en voelen; hoe pas je dit uitzonderlijke materiaal toe in producten? 

20:30 // Einde

 

ETEN

We zorgen voor een gezonde, gevarieerde Borrel &Bite. Heb je allergieën of speciale dieetwensen? Laat het ons dan weten.

 

MAATREGELEN m.b.t. COVID-19

Onze Borrel & Bite is een zogeheten ‘testen voor toegang’ evenement. Om deel te kunnen nemen heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. 

Blijf thuis bij klachten die kunnen duiden op een coronabesmetting.

Tijdens het evenement kunnen regels gelden die op de dag zelf bekend gemaakt worden.

 

AANMELDEN

Opgave uiterlijk vrijdag 29 oktober bij Nicole van Leeuwen via n.vanleeuwen@vepa.nl. Voor het evenement geldt een maximum aantal deelnemers. Je deelname is pas definitief na het ontvangen van een bevestiging.