Material Masters x Graphics & Patterns

04/11
-
04/11

Informatie

Datum: 4 november 2021 t/m 4 november 2021
Tijd: 09:30 tot 14:00

4 november // GRAPHICS & PATTERNS


Met patronen en grafieken komen identiteiten to leven, worden richtingen gegeven en transformeren egale oppervlaktes naar derde dimensies. Wil je bijvoorbeeld het patroon als een subtiel grafisch element inzetten of juist als een eyecatcher toevoegen in je ontwerp? In deze sessies gaan we in op hoe contrasten, kleuren en patronen goed samenwerken. Na deze dag heb je genoeg materiaalkennis in huis om unieke combinaties te creëren voor wanden, vloeren en zelfs het meubilair! 

09:30 // Ontvangst Broeinest

10:00 // Workshop ‘Theories & Certificates’


Hoe ga je nu om met al die certificeringen? Wat houdt Leed, Breeam en Well nu precies in? Wat is Cradel2Cradle nu precies en ken je BlaueEngel ook aal? Soms zien we door de bomen het bos niet meer. In deze sessie neemt Judith Montens, Expert op het gebied van duurzaamheid van Baars & Bloemhoff je mee in de wereld van certificeringen, duurzame beslissingen en circulaire modellen.

12:30 // Lunch & Learn ‘Choose your mood’


Kies je vormen, ontwerp je eigen unieke patroon en selecteer de kleuren. Dat is het creatieve concept van de Studio Moods vloerencollectie van IVC Commercial waarmee een ruimte tot echte blikvanger kan worden getransformeerd. Maar ook LayRed, de circulaire LVT vloer, en de Nederlandse première van de Imperfection tapijttegelcollectie staan op het programma.

14:00 // Afronden

Helaas is het aanmelden voor dit event niet meer mogelijk. Je kan nog wel een plek bemachtigen voor ‘Inspiratie – Kleurenpsychologie’ by Interface en ‘Borrel & Bite’ by Vepa!