06/02/2020 - 06/03/2020

Expo ‘Product Undressed’

Hele dag

Na de eerste Material Meet-UP in Broeinest ADAM zullen alle presentaties van onze partners een maand lang (t/m 6 Maart) blijven staan. Met deze ‘Product Undressed’ expo laten we de onderdelen en/of bestanddelen van diverse materialen en producten zien. Wat zijn bijvoorbeeld de bestanddelen van een Marmoleum vloer van Forbo ? Of uit welke onderdelen is een armatuur van Modular opgebouwd? Kom het bekijken in Broeinest ADAM!

Deelnemende partners:
+ Baars & Bloemhoff
+ Forbo
+ Gispen
+ Modular
+ Wiesner-Hager
+ Van Besouw

 

Amsterdam

27/02/2020

TRAINING // HPL EN MELAMINE

13:00 - 16:00

HPL en melamine worden veelvuldig toegepast in interieurs, maar waar bestaan deze materialen eigenlijk uit? En wat is het verschil tussen HPL en melamine? Tijdens de training HPL en melamine duiken we dieper in het productieproces en de eigenschappen van deze materialen. Daarnaast maak je kennis met onder meer de collecties van FENIX NTM, Pfleiderer, Abet Laminati, Finsa, UNILIN Evola en Homapal. Ook voorzien we je van handige tips & tricks voor de verwerking en spoelbakverlijming van HPL en melamine. Je krijgt direct de kans om je kennis en skills in de praktijk te brengen. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met het verlijmen van hoogglans HPL en werk je de plaat af met bijpassend hoogglans kantenband.

De HPL en Melamine training vindt plaats op diverse data in Broeinest UTR. Bekijk de actuele data via onderstaande button en schrijf je direct in.

Schrijf je direct in

PRAKTISCHE INFO

Tijd09:00 uur – 12:30 uur of 13:00 uur – 16:00 uur
Prijs€175,00 per persoon (excl. BTW)
LocatieBroeinest UTR

Deze training wordt gegeven door Baars & Bloemhoff

Utrecht

03/03/2020

Training // Solid Surface Basis

Hele dag

Ontdek de mogelijkheden van Solid Surface tijdens onze Solid Surface Basis training en maak kennis met de collecties van HI-MACS®, Avonite® en Getacore®. Allereerst gaan we terug naar de basis van het materiaal en duiken we dieper in het productieproces van Solid Surface. Aan de hand van de mooiste projecten laten we je zien hoe je Solid Surface kunt toepassen en hoe je bijvoorbeeld een strak keukenblad realiseert of een spoelbak inbouwt. Ook delen we de nodige tips & tricks voor de verwerking, zodat je vervolgens zelf je handen uit de mouwen kunt steken tijdens het praktische deel van de training. Zo leer je hoe je Solid Surface naadloos kunt verlijmen.

Ervaring met de verwerking van Solid Surface is niet nodig om deel te nemen aan deze training. De Solid Surface Basis training vindt plaats op diverse data in Broeinest UTR. De lunch wordt geregeld. Bekijk de beschikbare data en schrijf je direct in via onderstaande button.

Schrijf je direct in

Deze training wordt gegeven door Baars & Bloemhoff

Utrecht

03/03/2020

Material Meet-UP #1 'Flexible Design'

14:30 - 17:00

Tijdens onze Material Meet-UP’s inspireren wij jou samen met onze partners een paar keer per jaar op een van onze Broeinest locaties. Elke Meet-UP heeft een eigen en uniek thema met een bijzondere ‘twist’ en verassende invulling. Van lezing tot productpresentaties, en van workshops tot korte demo’s. Leer tijdens deze events meer over materialen, producten en maak kennis met onze partners en ontwikkel je skills.

Dat ruimtes, gebouwen en interieurs een verscheidenheid aan functies huisvesten is tegenwoordig meer de regel dan de uitzondering. Opdrachtgevers vragen steeds meer flexibiliteit van de ruimte, de gebruiker en ook van de ontwerper. Tijdens de Material Meet-UP ‘Flexible Design’ gaan we gezamenlijk bekijken hoe je een flexibel ontwerp kan realiseren, welke materialen zich daar voor lenen en wat de valkuilen zijn tijdens het proces. Ontwerper Jeroen Wand deelt zijn visie op ‘flexible design’ aan de hand van projecten, voorbeelden en inspiratie. “Bekende materialen kunnen ons plotseling nieuwe inzichten verschaffen, gewoon door ze uit hun oorspronkelijke context te halen, door ze in een andere situatie te bekijken en opnieuw te gebruiken.” Onze EHV partners IVC Beyond Flooring, Baars & Bloemhoff, Akoestiek Montage Brabant en Luudo Design Furniture tonen tijdens deze Material Meet-UP hoe ze jou als ontwerper kunnen ondersteunen en zoeken samen met jou de grenzen van flexibiliteit op.


Eindhoven

04/03/2020

TRAINING // BHV BASIS

09:00 - 12:30

Bij de BHV Basis training van First Response leer je hoe jij kunt helpen bij noodgevallen en calamiteiten voordat professionele hulpverleners het overnemen. Tijdens de praktijkgerichte training ga je in kleine groepen aan de slag, zodat je voldoende tijd hebt om te oefenen met onder meer het stabiliseren en fixeren van een patiënt, reanimatie en het gebruik van AED. Daarnaast worden onderwerpen als brandpreventie- en bestrijding, maar ook wet- en regelgeving uitvoerig besproken.

Ervaring met BHV is niet vereist om deze training van First Response te kunnen volgen. Iedere interieurprofessional ouder dan 16 jaar is welkom om deel te nemen. De BHV Basis training vindt plaats op diverse data in Broeinest UTR. Bekijk de beschikbare data en schrijf je direct in via onderstaande button.

Schrijf je direct in

12:30

PRAKTISCHE INFO

Tijd09:00 uur – 12:30 uur of 13:00 uur – 16:00 uur
Prijs€175,00 per persoon (excl. BTW)
LocatieBroeinest UTR

Deze training wordt gegeven door First Response

Utrecht

05/03/2020

TRAINING // REALLY

09:00 - 12:30

Van textielafval naar plaatmateriaal: Really maakt de mooiste materialen van 70% gerecycled katoen en wol. Tijdens de praktijkgerichte Really training maak je kennis met het compacte Solid Textile Board en het zachte Acoustic Textile Felt, ontdek je hoe je deze materialen kunt verwerken, toepassen én onderhouden. Zo ga je aan de slag met kerving, verbindingen, kantafwerking, verlijming en oppervlakte-afwerking van het materiaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Really? De training vindt plaats op diverse data in Broeinest UTR. Bekijk de actuele data via onderstaande button en schrijf je direct in!

Schrijf je direct in

PRAKTISCHE INFO

Tijd09:00 uur – 12:30 uur of 13:00 uur – 16:00 uur
Prijs€175,00 per persoon (excl. BTW)
LocatieBroeinest UTR

Deze training wordt gegeven door Baars & Bloemhoff

Utrecht

06/03/2020

TRAINING // SKETCH-UP BASIS

Hele dag

Wil je leren hoe je maatwerk meubels kunt visualiseren in een digitale 3D-tekening, zodat je deze aan jouw opdrachtgever of collega’s kunt presenteren? Kom dan naar de Sketch-Up Basis training van Studio Jet! Tijdens deze praktische training leer je de basis van Sketch-Up kennen. De ochtend gaat van start met de introductie van de nodige tekentools en gereedschappen van Sketch-Up. In de middag breng je de kennis direct in de praktijk en ga je al een meubel tekenen. Ook staan het maken van groepen en componenten, het plaatsen van maatlijnen en het exporteren van het bestand naar een afbeelding op het programma.

De Sketch-Up Basis training vindt plaats op diverse data in Broeinest UTR. Ervaring met het tekenprogramma is niet nodig, want tijdens de training worden alle stappen om snel een meubel in 3D te tekenen uitgebreid behandeld. Bekijk via onderstaande button de actuele data en schrijf je direct in voor de training!

Schrijf je direct in

PRAKTISCHE INFO

Tijd09:00 uur – 16:00 uur
Prijs€350,00 per persoon (excl. BTW)
LocatieBroeinest UTR

Deze training wordt gegeven door SketchUp Plaza

Utrecht

10/03/2020

Training // SOLID SURFACE THERMOVORMEN

09:00 - 12:30

Heb je na het afronden van de Solid Surface Basis training de smaak te pakken en wil je je verdiepen in de verwerking van dit materiaal? Dan is de Solid Surface Thermovormen training wat voor jou! Tijdens deze training leer je hoe je Solid Surface kunt buigen en vervormen. Onder andere het maken van mallen en het vacuümvormen, dieptrekken en sublimeren van het materiaal komen aan bod.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus dien je eerst de Solid Surface Basis training te hebben gevolgd om kennis te maken met het materiaal. De Solid Surface Thermovormen training vindt plaats op diverse data in Broeinest UTR. Bekijk de beschikbare data en schrijf je direct in via onderstaande button.

Schrijf je direct in

PRAKTISCHE INFO

Tijd09:00 uur – 12:30 uur of 13:00 uur – 16:00 uur
Prijs€175,00 per persoon (excl. BTW)
NiveauSolid Surface Basis training afgerond
LocatieBroeinest UTR

Deze training wordt gegeven door Baars & Bloemhoff

Utrecht

11/03/2020

TRAINING // EFFECTIEF WERVEN PERSONEEL

09:00 - 12:30

Hoe vind je nou de ideale interieurbouwer, werkvoorbereider of inkoper voor jouw bedrijf? Tijdens de training Effectief Werven Personeel geeft Middendorp Recruitment en Advies je tips & tricks om bij het werven van personeel. Het wervingsproces wordt van A tot Z doorgenomen. Zo ga je aan de slag met het opstellen van een kandidatenprofiel, krijg je advies over de communicatie van een vacature en komen natuurlijk ook de selectieprocedure en de gespreksfase uitgebreid aan bod. Zo leer je onder meer welke kanalen en contacten je kunt inzetten om de juiste kandidaten voor jouw bedrijf en de functie te vinden.

Wil je deelnemen aan de training Effectief Werven Personeel? Dan is het prettig als je al eens betrokken bent geweest bij sollicitatieprocedures, maar ook zonder ervaring op dit gebied ben je welkom om deel te nemen. De training vindt plaats op diverse data van 09:30 uur tot 12:30 uur in Broeinest UTR. Bekijk via onderstaande button het actuele programma en schrijf je direct in!

Schrijf je direct in

PRAKTISCHE INFO

Tijd09:00 uur – 12:30 uur of 13:00 uur – 16:00 uur
Prijs€175,00 per persoon (excl. BTW)
LocatieBroeinest UTR

Deze training wordt gegeven door Middendorp Recruitment & Advies

Utrecht

17/03/2020

TRAINING // LICHTPLAN INTERIEURBOUW

Hele dag

Een goed lichtadvies gaat verder dan wat suggesties voor het armatuurdesign. Er komen allerlei aspecten kijken bij een goed lichtvoorstel: de gebruiker, de functie van de ruimte en de specifieke taken die er worden uitgevoerd. Ook zijn vormgeving, sfeer, ambiance, budget en technische mogelijkheden van belang. Worstel je met het maken van een goed lichtplan? Geef je dan nu op voor de 1-daagse Lichttraining van Annelies Valentijn, ontwerper en oprichter van De Lichtschool.

In één dag verwerf je de benodigde basiskennis van lichtbronnen, armaturen en led-techniek. Wat is CRI? Wat is Kelvin? Waarom kiezen voor LED? In de ochtend krijg je een techniek-presentatie en in de middag breng je de opgedane kennis direct in de praktijk met de uitwerking van een case. Tussendoor is er voldoende ruimte voor vragen. Het stappenplan dat je binnen deze training doorloopt, leidt je langs alle facetten van het maken van een lichtplan. Na deze training kun je bij jouw interieur- en meubelontwerpen een lichtplan op maat presenteren. De Licht training vindt plaats op diverse data in Broeinest UTR. Bekijk de actuele data via onderstaande button en schrijf je direct in!

Schrijf je direct in

PRAKTISCHE INFO

Tijd09:00 uur – 16:00 uur
Prijs€350,00 per persoon (excl. BTW)
LocatieBroeinest UTR

Deze training wordt gegeven door De Lichtschool

Utrecht

17/02

Mood #11 Flowery Few

Na alle regen en storm verlangen we allemaal naar de lente, daar hoeven we niet over te liegen. Het langzaam doorkomende zonnetje, de frisse geuren van bloemen en jezelf niet meer inpakken in een zo'n zeer flatteus (not) regentenue....

12/02

nieuwe gezichten op alle Broeinest locaties

Inmiddels zijn op alle locaties de stagiaires weer uitgevlogen en hebben we wat kersverse nieuwe krachten om ons een handje te helpen. We zullen ze komende tijd klaarstomen en zorgen voor een grote hoeveelheid aan info over materialen, inspirerende event...

10/02

Trainingsprogramma Broeinest UTR

Broeinest UTR vormt een trainingscentrum waar onze partners hun krachten bundelen om kennis en skills op het gebied van materialen, technieken en ondernemerschap te delen tijdens praktische trainingen. Hier broeit het niet alleen, maar komt succes echt to...

10/02

Partner Projects #13 Winvision by Baars & Bloemhoff

WINVISION TOONT DE VERBORGEN SCHOONHEID VAN GREENPANELIn steeds meer interieurs treedt het constructieve GreenPanel, uit de Finsa collectie van onze founding partner Baars & Bloe...

21/01

Het favoriete materiaal van…

Al een aantal weken is Lena Braun als Spin in ’t Nest het nieuwe gezicht van Broeinest RDAM. In korte tijd kwam zij in aanraking met 4000 verschillende materialen, exclusieve producten en diverse partnerbedrijven. Zij leerde onder andere het verschil tu...

09/01

Broeinest partners op Vakbeurs Facilitair

Eind januari, van 29 tot en met vrijdag 31 januari, om precies te zijn vindt de vakbeurs facilitair weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Al 22 jaar lang is dit de plek om meer te weten te komen over alles wat met facilitair management en gebouwbeheer ...

06/01

Partner projects #12 Hotel New York by IVC Beyond Flooring

Partner: IVC Beyond FlooringNaam project: Hotel New York RotterdamOpdrachtgever: WestCord HotelsInterieur architect: Ethien Duy PhamCollectie: Studio MoodsDesign: Laurel Oak 51262 - Herringbon...

19/12

Openingstijden rondom de feestdagen

Broeinest ADAM WEEK 52Maandag 23 december / 09.00 - 17.00Dinsdag 24 december / 09.00 - 17.00...

12/12

Partner Projects #11 Tuschinski by Akoestiek Montage Brabant

Zaal 2 van de beroemde bioscoop Tuschinski in Amsterdam is met behulp van moderne middelen terug gebracht naar de jaren twintig van de vorige eeuw. Met de reconstructie van het interieur is de grandeur van 1920 weer in ere hersteld. De wanden en het plafo...

09/12

Partner Projects #10 van Office tot Hospitality by Nordermöbler

Onze Broeinest RDAM Partner Nordermöbler is een Nederlands agentschap voor Scandinavisch projectmeubilair en verlichting. Dankzij een breed merken- en productportfolio - ...