In het hart van Strijp-S vind je Broeinest Eindhoven

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor interieurprofessionals gericht op kennis, advies en inspiratie. Wij brengen merken, materialen en producenten samen in een bruisende omgeving. We bundelen onze krachten om samen professionals te voorzien van het juiste materiaaladvies, een boeiend programma aan events en kersverse trends. Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten. We organiseren workshops, lezingen en masterclasses op het gebied van interieur, design en materiaal. Deze events zijn publiek toegankelijk, maar kunnen ook op maat worden gemaakt. Interieurprofessionals kunnen dagelijks bij ons aanschuiven om te flexwerken, ze kunnen vergaderruimtes reserveren en ze kunnen altijd in Broeinest terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding.

Workspace

Ook voor flexwerken kun je in Broeinest terecht. Er is in EHV ruimte om aan lange tafels te werken, in een huiskamersetting te zitten óf aan de slag te gaan in één van onze spreekkamers. Uiteraard bieden we tijdens het werk razendsnelle wi-fi en een lekkere kop koffie!

Werkplaats

Broeinest EHV beschikt niet over een werkplaats.

-

STALENBIEB
In Broeinest EHV vind je ruim 3000 interieurmaterialen in onze bibliotheek. We hebben ruim 500 stalen beschikbaar op A4 samples, beschikken over een groot aantal collectieboeken van alle Broeinest Partners en tonen een groot assortiment aan materialen op groot formaat. Hebben we het materiaal niet? Dan weten wij meestal wel waar het te verkrijgen is. Al onze materialen kunnen, net zoals in een traditionele bibliotheek, worden uitgeleend. Je bent altijd welkom om onze bibliotheek binnen te wandelen. Of je nu voor inspiratie komt of voor een concreet project wij staan altijd voor je klaar. Ook kun je vooraf een afspraak maken mocht je graag uitgebreid advies willen ontvangen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

Deze ware creatieve speel-en werkplaats is
een concept van Baars & Bloemhoff,
leverancier van decoratieve interieurmaterialen.
-

Bij Broeinest Café kun je terecht voor een heerlijke kop koffie van onze barista, verse broodjes, tosti’s, salades, soep en lekkernijen. Broeinest Café EHV wordt verzorgd door kookstudio Claire Culinair en is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. Groepen kunnen een ontbijt, lunch of borrelhapjes reserveren via eindhoven@broeinest.nl.