Greenhouse

Dit is het groene hart van locatie Amsterdam en geschikt als werk- en vergaderruimte voor maximaal 6 personen. Je kunt gebruik maken van het presentatiescherm omringt door een oase van planten. Laat hier je ideeën ontkiemen. Of je nu brainstormt, strategieën uitdenkt of gewoon ruimte nodig hebt om te creëren, The Greenhouse biedt een welkome ontsnapping uit de dagelijkse sleur en opent de deuren naar natuurlijke inspiratie. 

Tafelblad

Green Emerald

Onderstel tafel

Shinnoki Smoked Walnut

Vloerkleed

Alhambra Tangerine

Stoelen

Font

Partners

Bij the Greenhouse stap je binnen in de wereld van eigentijds design en functionaliteit. Hier ontmoet je de elegante stoelen van Wiesner-Hager, perfect in balans met het stijlvolle tafelonderstel van Shinnoki 4.0 fineren van Decospan. Het tafelblad, zorgvuldig vervaardigd door The Good Plastic Company, combineert duurzaamheid met vernieuwend design. Onder je voeten ervaar je het vloerkleed van 2Tec2, dat moderniteit en speelsheid samenbrengt. Deze elementen bundelen hun krachten om een uitnodigende ruimte te creëren, waar functionaliteit en smaakvol design hand in hand gaan.

Reserveren

Wil jij als interieurprofessional langskomen voor een bezoek aan onze bibliotheek, een adviesgesprek of een demonstratie? Dit kan ook samen met je opdrachtgever of je team! Dan is het fijn om je terug te trekken in een aparte ruimte. Reserveer hieronder deze vergaderruimte: