OFFICE

Material Meet-UP
19/11

Informatie

Datum: 19 november 2020
Tijd: 09:00 tot 11:00

Wegens de verder aangescherpte maatregelen hebben wij besloten om de Material Meet Ups op onze Broeinest locaties te annuleren.

Al onze locaties zijn en blijven de komende tijd wel gewoon dagelijks van 09:00 tot 17:00 geopend en je bent ook meer dan welkom om een bezoek aan 1 van onze Broeinesten te brengen. Maak aub een persoonlijk afspraak zo kunnen we de stroom beter controleren en bieden we jou nog meer ruimte en persoonlijke aandacht. Gedurende deze afspraak is er de ruimte om zelfstandig een bezoek te brengen aan onze locaties, je te laten inspireren door duizenden diverse materialen en je vragen te kunnen stellen aan onze Spinnen.

We zullen de Material Meet Ups  op een ander moment weer inplannen maar wachten, zoals jullie hopelijk begrijpen, even met het prikken van een datum totdat de cijfers weer zijn gedaald en de maatregelen worden versoepeld.

————————————

Tijdens de Material Meet-UP’s gaan we ons komende tijd vastbijten in de thema’s Office, Retail en Hospitality. Wil jij als interieur professional een gezonde dosis kennis ontvangen en tijdens onze workshops jouw creativiteit een flinke boost geven? Dan zijn deze interactieve sessies zeker iets voor jou! 

Deze keer staat de Material Meet-Up in het teken van het thema OFFICE. Onder het genot van een heerlijk kop koffie gaan wij samen met de deelnemende partners in op multifunctionele interieuroplossingen in de OFFICE omgeving. Met korte pitches brengen zij jou in no time op de hoogte van de actuele trends rondom kantoormeubilair, architecturale verlichting en duurzame vloerbedekkingen.Steek je handen uit de mouwen en toets je eigen creativiteit bij een interactieve workshop. Samen met onze partners sparren wij over de werkomgeving van morgen en geven wij vorm aan de veelzijdige ontwerpmogelijkheden voor jouw volgend kantoorproject.

PROGRAMMA

09:00 Inloop
09:10 Intro
09:20 Pechakucha partners
09:45 Workshop
10:35 Bespreking Workshop
10:45 Afsluiting