A Modular Masterclass – Hospitality & Residential

Masterclass
12/09

Informatie

Datum: 12 september 2023
Tijd: 10:30 tot 13:30

Deelnemende partners

Geen partners gevonden

Goede verlichting betekent veel meer dan het uitkiezen van een mooi armatuur. Een goed lichtplan zorgt ervoor dat een huis in alle opzichten leefbaar wordt én dat een interieur het best tot zijn recht komt.

Ook in de hospitality branche heeft de keuze van de verlichting grote invloed op de beleving die gasten ervaren. Elke ruimte binnen een hotel heeft specifieke vereisten. Zo vraagt de ontvangstruimte bij de receptie om een ander type verlichting dan bijvoorbeeld het restaurant.

Licht is hét middel om je interieur bij iedere functionaliteit weer anders te laten lijken, en steeds opnieuw de gewenste sfeer te creëren.

Tijdens deze Modular Masterclass ligt de focus daarom op zowel de hospitality als de residentiële sector. Interessant voor zowel de ervaren als de minder ervaren (interieur)architect!

Ontdek in een ochtend de kracht van het merk Modular. Leer meer over lichtplannen, de ondersteuning die Modular je kan bieden in residentiële projecten en maak kennis met de prachtig ontworpen armaturen. Met een select gezelschap bespreken wij de zaken waar jij als (interieur)architect tegenaan loopt en zoeken we gezamenlijk naar de oplossing.

Programma
10:15 – Inloop met koffie, thee en iets lekkers
10:30 – Presentatie Maurice Kieboom, Modular
12:00 – Gezamenlijke lunch
12:30 – Verlichtingsopdracht en/of gelegenheid je eigen project te bespreken

Ben je bezig met een residentieel of hospitality project of wil jij je verdiepen in dit onderwerp? Meld je dan snel aan!

Gezien het beperkt aantal plekken, is jouw aanmelding pas definitief als wij dit persoonlijk hebben bevestigd.