ADAM Toiletten

De toiletten zijn zeker geen uitzondering als het aankomt op aandacht voor detail. Hier is elk aspect van het ontwerp zorgvuldig overwogen, resulterend in een oase van sereniteit en rust. De keuze van materialen is doordacht, waardoor ze een prominente rol spelen in de ambiance. De vrolijke gele tinten zorgen voor een bepaalde speelsheid en frisheid in het ontwerp, en dienen als een knipoog naar de kenmerkende kleur van Broeinest ADAM. Zelfs een bezoek aan het toilet wordt hier een inspirerende ervaring. 

Vloer

Area Pro Grey Sand

Achterwand toilet

Loop Mosaic

Zijwand toilet

Karl Nude

Kranen

Airblade WD05

Wasbak

Hi-Macs Alpine White

Plafond Verlichting

200 cent

Wand Verlichting

Aqua

Partners

De toiletten mogen natuurlijk niet worden overgeslagen als het op design aankomt. De vloer van de presentatie van Agrob Buchtal loopt door in de toiletgroep, waardoor dit een mooi samenhangend geheel vormt. Zowel op de wanden en vloer is er gekozen voor natuurlijke en rustige kleuren. Verschillende collectie van Agrob Buchtal worden hier uitgelicht, zoals de Area Pro en de Karl, maar ook wordt er mozaïek toegepast voor wat speelsheid. Het gipsen armatuur ‘Aqua’ van Brick in the Wall voegt subtiel maar meesterlijk lichtspel toe, terwijl de elegante wastafels van Hi-Macs door Baars & Bloemhoff een moderne touch bieden. De Dyson kranen zorgen voor een laatste stijlvol en hygiënisch detail. 

Reserveren

Wil jij als interieurprofessional langskomen voor een bezoek aan onze bibliotheek, een adviesgesprek of een demonstratie? Dit kan ook samen met je opdrachtgever of je team! Dan is het fijn om je terug te trekken in een aparte ruimte. Reserveer hieronder deze vergaderruimte: