Broeinest UTR

Op een centrale plek in Nederland, in een voormalige fabriek van Werkspoor Utrecht, vind je Broeinest UTR. In het hart van het Broeinest bevindt zich een veelzijdig trainingscentrum waar kennis en skills op het gebied van materialen, technieken en ondernemerschap gedeeld worden. Hier broeit het niet alleen, maar komt succes echt tot leven. Van maker tot ontwerper en van architect tot student, binnen deze community kan iedereen terecht voor actuele praktische kennis en het juiste advies om samen nog mooiere en duurzamere interieurs te creëren.

Onder leiding van voormalig meubelmaker Anthony Jannink laten we in ons trainingscentrum de laatste snufjes zien op het gebied van materiaalverwerking, machines en gereedschappen. Denk daarbij aan de nieuwste (plaat)bewerkingen, software en ‘Operational Excellence’. Daarnaast denken wij graag mee over de stappen die je kunt zetten om je bedrijf nóg gezonder te laten groeien. Want hoe zit het eigenlijk met de Europese regelgeving op het gebied van veiligheid? Wat kun je doen om met je website bovenaan in Google te komen? En, wat betekent duurzaam ondernemen voor jouw bedrijf? In samenwerking met de drie andere Broeinest locaties geven wij gehoor aan uiteenlopende vragen vanuit de branche in de vorm van praktische workshops en trainingen tot aan boeiende lezingen en events.

Broeiplekken

Ook in Broeinest Utrecht kun je terecht om te werken in de materialenbibliotheek.

Werkplaats

Het trainingscentrum vormt het hart van Broeinest UTR, waar een grote werkplaats gevuld het met de nieuwste machines en gereedschappen.

Partners

Baars & Bloemhoff
Klingelnberg-Klauss (member of the Optimat Group)
PCK
Leitz-Service B.V.

Trainer

Anthony Jannink

+31 (0)6 82 11 70 11
ajannink@baars-bloemhoff.nl


Broeinest Utrecht, een materialenbibliotheek en trainingscentrum waar kennis en skills op het gebied van materialen, technieken en ondernemerschap gedeeld worden.
Fotografie / Wouter van der Sar
Illustratie / Olga Adler