In het hart van Strijp-S vind je Broeinest Eindhoven

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor interieurprofessionals gericht op kennis, advies en inspiratie. Wij brengen merken, materialen en producenten samen in een bruisende omgeving. We bundelen onze krachten om samen professionals te voorzien van het juiste materiaaladvies, een boeiend programma aan events en kersverse trends. Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten. We organiseren workshops, lezingen en masterclasses op het gebied van interieur, design en materiaal. Deze events zijn publiek toegankelijk, maar kunnen ook op maat worden gemaakt. Interieurprofessionals kunnen dagelijks bij ons aanschuiven om te flexwerken, ze kunnen vergaderruimtes reserveren en ze kunnen altijd in Broeinest terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding.

Workspace

Ook voor flexwerken kun je in Broeinest terecht. Er is in EHV ruimte om aan lange tafels te werken, in een huiskamersetting te zitten óf aan de slag te gaan in één van onze spreekkamers. Uiteraard bieden we tijdens het werk razendsnelle wi-fi en een lekkere kop koffie!

Werkplaats

In Broeinest EHV vind je ook over een werkplaats. Deze beschikt over handgereedschap en een lasersnijder.

Wil je gebruik maken van de lasersnijder? Lees er hieronder meer over.

-

STALENBIEB
In Broeinest EHV vind je ruim 3000 interieurmaterialen in onze bibliotheek. We hebben ruim 500 stalen beschikbaar op A4 samples, beschikken over een groot aantal collectieboeken van alle Broeinest Partners en tonen een groot assortiment aan materialen op groot formaat. Hebben we het materiaal niet? Dan weten wij meestal wel waar het te verkrijgen is. Al onze materialen kunnen, net zoals in een traditionele bibliotheek, worden uitgeleend. Je bent altijd welkom om onze bibliotheek binnen te wandelen. Of je nu voor inspiratie komt of voor een concreet project wij staan altijd voor je klaar. Ook kun je vooraf een afspraak maken mocht je graag uitgebreid advies willen ontvangen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

Deze ware creatieve speel-en werkplaats is
een concept van Baars & Bloemhoff,
leverancier van decoratieve interieurmaterialen.
-

LASERSNIJDER

Wil jij een maquette of prototype maken voor jouw project? Altijd al willen experimenteren met een lasersnijder? Doe nieuwe skills op en maak een 3d visualisatie  van jouw project met je favoriete materialen. Wij helpen je op weg in het gebruik van de machine, daarna mag je zelf aan de slag. De lasersnijder is geschikt voor professionele projecten. Reserveren kan via de mail: eindhoven@broeinest.nl, of online via onderstaand formulier:

Uw gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht

 

Houdt rekening met:

  • Afmetingen laserbed: 535 x 835 mm (houdt rekening met marge)
  • Maximale dikte: 6 mm
  • Eigen materiaal meenemen
  • Geen PVC en/of metalen gebruiken
  • Gebruik liever multiplex dan MDF (MDF zit vol lijm)
  • Bestandsvormen die wij accepteren zijn .ai en .dxf
  • Wij helpen niet bij het klaar maken van bestanden en tekeningen
  • Laseren doe je in Broeinest zelf, wij begeleiden bij de opstart en leggen je uit hoe het werkt
  • Per dagdeel vragen wij een eigen bijdrage van €35,-
  • Betalen: pin of contant
  • Ochtenddeel is van 09.00 tot 13.00 uur
  • Middagdeel is van 13.00 tot 17.00 uur

BROEINEST CAFE

Bij Broeinest Café kun je terecht voor een heerlijke kop koffie van onze barista, verse broodjes, tosti’s, salades, soep en lekkernijen. Broeinest Café EHV wordt verzorgd door kookstudio Claire Culinair en is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. Groepen kunnen een ontbijt, lunch of borrelhapjes reserveren via eindhoven@broeinest.nl.