In het hart van Strijp-S vind je Broeinest Eindhoven

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest is opgericht door Baars & Bloemhoff en brengt  producenten, merken en materialen samen om zo  de (interieur)architect en ontwerper, beter te bedienen, begrijpen en bereiken. Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten. We organiseren workshop, lezingen en ontbijtsessie die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt op het gebied van interieur, design en materiaal. We stellen flexwerkplekken, een werkplaats, vergaderkamers en een lasersnijder ter beschikking. Daarnaast kun je bij Broeinest altijd terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding.

Workspace

Ook voor flexwerken kun je in Broeinest terecht. Er is in EHV ruimte om aan lange tafels te werken, in een huiskamersetting te zitten óf aan de slag te gaan in één van onze spreekkamers. Uiteraard bieden we tijdens het werk razendsnelle wi-fi en een lekkere kop koffie!

Werkplaats

In Broeinest EHV vind je ook over een werkplaats. Deze beschikt over handgereedschap en een lasersnijder.

Wil je gebruik maken van de lasersnijder? Lees er hieronder meer over.

-

STALENBIEB

In Broeinest vind je ruim 4000 interieur materialen in onze bibliotheek. We hebben ruim 2000 stalen beschikbaar op A4 samples, beschikken over een groot aantal collectieboeken van alle Broeinest Partners, tonen 100 innovatieve materialen in samenwerking met Materia en tonen een groot assortiment aan materialen op groot formaat. Hebben we het materiaal niet? Dan weten wij meestal wel waar het te verkrijgen is. Al onze materialen kunnen, net zoals in een traditionele bibliotheek, worden uitgeleend. Je bent altijd welkom om onze bibliotheek binnen te wandelen. Of je nu voor inspiratie komt of voor een concreet project wij staan altijd voor je klaar. Ook kun je vooraf een afspraak maken mocht je graag uitgebreid advies willen ontvangen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

Deze ware creatieve speel-en werkplaats is
een concept van Baars & Bloemhoff,
leverancier van decoratieve interieurmaterialen.
-

LASERSNIJDER

Wil jij een maquette of prototype maken voor jouw project? Altijd al willen experimenteren met een lasersnijder? Doe nieuwe skills op en maak een 3d visualisatie  van jouw project met je favoriete materialen. Wij helpen je op weg in het gebruik van de machine, daarna mag je zelf aan de slag. De lasersnijder is geschikt voor professionele projecten. Reserveren kan via de mail: eindhoven@broeinest.nl, of online via onderstaand formulier:

Uw gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht

 

Houdt rekening met:

  • Afmetingen laserbed: 535 x 835 mm (houdt rekening met marge)
  • Maximale dikte: 6 mm
  • Eigen materiaal meenemen
  • Geen PVC en/of metalen gebruiken
  • Gebruik liever multiplex dan MDF (MDF zit vol lijm)
  • Bestandsvormen die wij accepteren zijn .ai en .dxf
  • Wij helpen niet bij het klaar maken van bestanden en tekeningen
  • Laseren doe je in Broeinest zelf, wij begeleiden bij de opstart en leggen je uit hoe het werkt
  • Per dagdeel vragen wij een eigen bijdrage van €35,-
  • Betalen: pin of contant
  • Ochtenddeel is van 09.00 tot 13.00 uur
  • Middagdeel is van 13.00 tot 17.00 uur

BROEINEST CAFE

Bij Broeinest Café kun je terecht voor een heerlijke kop koffie van onze barista, verse broodjes, tosti’s, salades, soep en lekkernijen. Broeinest Café EHV wordt verzorgd door kookstudio Claire Culinair en is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. Groepen kunnen een ontbijt, lunch of borrelhapjes reserveren via eindhoven@broeinest.nl.