In het hart van Strijp-S vind je Broeinest Eindhoven

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest is opgericht door Baars & Bloemhoff en brengt  producenten, merken en materialen samen om zo  de (interieur)architect en ontwerper, beter te bedienen, begrijpen en bereiken. Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten. We organiseren workshop, lezingen en ontbijtsessie die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt op het gebied van interieur, design en materiaal. We stellen flexwerkplekken, een werkplaats, vergaderkamers en een lasersnijder ter beschikking. Daarnaast kun je bij Broeinest altijd terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding.

 

Deskspace

Flexwerken in Broeinest doe je aan de speciaal voor ons ontwikkelde ‘Broeiplekken’, flexibele werkplekken in de breedste zin van het woord. Een Broeiplek biedt razendsnel wi-fi en ruimte aan 2 gebruikers die zelf de werkplek kunnen indelen naar wens.

Naast de Broeiplekken is er binnen Broeinest ook ruimte om aan lange tafels te werken, in een huiskamersetting te zitten óf aan de slag te gaan in één van onze spreekkamers.

Werkplaats

Naast de Broeiplekken beschikt Broeinest ook over een werkplaats. Deze beschikt over handgereedschap, een foamcutter en een lasersnijder.

Wil je gebruik maken van de lasersnijder? Lees er hieronder meer over.

STALENBIEB

In Broeinest vind je ruim 400o interieur materialen in onze bibliotheek. We hebben ruim 2000 stalen beschikbaar op A4 samples, beschikken over een groot aantal collectieboeken van alle Broeinest Partners, tonen 100 innovatieve materialen in samenwerking met Materia en tonen een groot assortiment aan materialen op groot formaat. Hebben we het materiaal niet? Dan weten wij meestal wel waar het te verkrijgen is. Al onze materialen kunnen, net zoals in een traditionele bibliotheek, worden uitgeleend. Je bent altijd welkom om onze bibliotheek binnen te wandelen. Of je nu voor inspiratie komt of voor een concreet project wij staan altijd voor je klaar. Ook kun je vooraf een afspraak maken mocht je graag uitgebreid advies willen ontvangen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

Deze ware creatieve speel-en werkplaats is
een concept van Baars & Bloemhoff,
leverancier van decoratieve interieurmaterialen.
WERKPLAATS
Wil je gebruik maken van de lasersnijder? Reserveer minimaal 2 weken van te voren via eindhoven@broeinest.nl. Vermeld in je reservering gewenste  data & dagdeel(ochtend van 09:00 tot 13:00 of de middag van 13.00 tot 17.00), aan wat voor project je werkt & je telefoonnummer.
LASERSNIJDER
De lasersnijder is alleen geschikt voor PROFESSIONELE projecten. Lasersnijden doe je in Broeinest zelf, wij begeleiden je natuurlijk maar vinden het met name belangrijk dat jij nieuwe skills opdoet en zelf leert hoe deze machine werkt. Per dagdeel vragen wij een vergoeding van €20,-. Reserveren kan alleen via de mail; eindhoven@broeinest.nl.