In het bruisende Zomerhofkwartier vind je Broeinest Rotterdam

Na een succesvolle introductie van het Broeinest concept in Eindhoven heeft Baars & Bloemhoff ook een tweede locatie geopend in het Zomerhofkwartier in Rotterdam. Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. In Broeinest worden producenten, merken en materialen samengebracht om zo – (interieur)architecten en ontwerpers beter te bedienen, begrijpen en bereiken. Het was dan ook een logische keuze om in het creatieve Rotterdam een tweede Broeinest te openen. Baars & Bloemhoff doet dat ook hier niet alleen en werkt samen met een mooie selectie aan partners; Barri & More, Busch-Jaeger, Dock Four, Drentea, Forbo Flooring Systems, Gerflor, Interface, Intercodam, Modular Lighting Instruments, Materia, Nordermöbler & PyraSied. In Broeinest RDAM is, net zoals in Eindhoven, ook het verkoopkantoor van Baars & Bloemhoff gevestigd.

Deskspace

In Broeinest Rotterdam kun je werken in onze ‘Biechtstoelen’, afgesloten werkruimtes voor 1 persoon, waardoor je kunt genieten van de dynamiek om je heen maar toch ook echte privacy kunt ervaren.

Naast de afgesloten werkruimtes is er in RDAM ook ruimte om aan lange tafels te werken, in een huiskamersetting te zitten óf aan de slag te gaan in één van onze spreekkamers. Dit alles met een razendsnelle wi-fi verbinding.

Werkplaats

Broeinest RDAM beschikt niet over een werkplaats. In Broeinest EHV kun je wel gebruik maken van onze werkplaats met onder meer een lasersnijder.

STALENBIEB

Bij Broeinest vind je ruim 4000 interieurmaterialen in onze bibliotheek. We hebben ruim 2000 stalen beschikbaar op A4 samples, beschikken over een groot aantal collectieboeken van alle Broeinest Partners, tonen 100 innovatieve materialen in samenwerking met Materia en tonen een groot assortiment aan materialen op groot formaat. Hebben we het materiaal niet? Dan weten wij meestal wel waar het te verkrijgen is. Al onze materialen kunnen, net zoals in een traditionele bibliotheek, worden uitgeleend. Je bent altijd welkom om onze bibliotheek binnen te wandelen. Of je nu voor inspiratie komt of voor een concreet project wij staan altijd voor je klaar. Ook kun je vooraf een afspraak maken mocht je graag uitgebreid advies willen ontvangen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Deze ware creatieve speel-en werkplaats is
een concept van Baars & Bloemhoff,
leverancier van decoratieve interieurmaterialen.

Broeinest Café Rotterdam

Bij Broeinest Café kun je terecht voor koffie van onze barista, bijzondere theemelanges, heerlijke taart of een dagelijks vers bereide lunch. Broeinest Café wordt verzorgd door SABA Catering en is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur. Lunch is beschikbaar tussen 12.00-14.00 uur. Groepen kunnen een ontbijt, lunch of borrelhapjes reserveren via rotterdam@broeinest.nl.