Update corona maatregelen

We hebben gisteren (maandag 14 december) allemaal gehoord hoe de COVID-19 maatregelen verder worden aangescherpt. Dit alles om weer meer controle  en grip te krijgen op het virus. Broeinest is als B2B organisatie een adviesorgaan om vakmensen te kunnen voorzien van materiaal- en projectadvies. Daarom mogen wij open blijven en kun jij als professional nog steeds op onze Broeinest locaties in ADAM, EHV, RDAM en UTR terecht om jouw project uit te materialiseren. Wij staan (uiteraard op gepaste afstand) klaar om je te adviseren. 

Uiteraard hanteren wij op alle Broeinest locaties de richtlijnen vanuit het RIVM en kunnen we maar een beperkt aantal personen tegelijk ontvangen. Daarom adviseren we je om voorafgaand aan je bezoek een afspraak te maken.
Flexwerken op een van onze Broeinest locaties is, tot en met tenminste 2 maart 2021, helaas niet mogelijk. 

Naast een fysiek bezoek, kun je voor sample-, download- en/of informatieaanvragen over onze partners ook op onze website terecht.
Heb je andere vragen over materialen en of partners? Of kunnen we jou op afstand helpen bij het materialiseren van jouw project?
Neem dan contact op met een van onze Spinnen.

COVID-19 maatregelen op de Broeinest locaties:

– We schudden geen handen
– We houden 1,5 meter afstand
– Het dragen van een mondkapje is verplicht
– Ontsmetten van handen bij binnenkomst
– Niezen in elleboog
– Volgen de instructies van Spinnen
– Tot en met 19-01-2021 alleen toegankelijk voor professionals.
– Tot en met 19-01-2021 is flexwerken op onze locaties niet mogelijk