Trainingsprogramma Utrecht

Broeinest UTR vormt een trainingscentrum waar onze Partners hun krachten bundelen om kennis en skills op het gebied van materialen, technieken en ondernemerschap te delen tijdens praktische trainingen. Hier broeit het niet alleen, maar komt succes echt tot leven. Van maker tot ontwerper en van architect tot student, binnen deze community kan iedereen terecht voor actuele praktische kennis en het juiste advies om samen nog mooiere en duurzamere interieurs te creëren.

In het hart van Broeinest UTR bevindt zich een werkplaats die onder meer beschikt over een 5-assige CNC-frees, kantenlijmmachine en platenopdeelzaag van Optimat Group en de nieuwste producten van PCK en Leitz-Service B.V. Hier maak je kennis met de laatste snufjes op het gebied van materiaalverwerking, machines, software en gereedschappen tijdens een van onze trainingen. Denk daarbij aan de (plaat)bewerkingen en ‘Operational Excellence’. Verdiep je in de mogelijkheden van Solid Surface of duik in de wereld van HPL, melamine en fineer door onze partner Baars & Bloemhoff. Maak kennis met de materialen van Forbo en Really, leer alles over lijmen, werk aan een goed lichtplan of ga aan de slag met Sketch-Up om jouw ideeën nog mooier te kunnen visualiseren. Daarnaast denken we graag mee over de stappen die je kunt zetten om je bedrijf nog verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid.

EERSTE TRAININGEN STAAN OP DE AGENDA

Pak je agenda er maar bij, want het trainingsprogramma breidt zich steeds verder uit. Bekijk hieronder alle actuele trainingen en schrijf je direct in voor jouw favoriet: