Welkom nieuwe partners!

Yes, we mogen niet één, maar wel vijf gloednieuwe partners verwelkomen bij Broeinest! Nu de opening van Broeinest ADAM steeds dichterbij komt, zijn we blij dat we ook op deze locatie een aantal prachtige nieuwe partners mogen verwelkomen en je hier straks volop nieuwe materialen kunt ontdekken. Maar het blijft niet bij Amsterdam. Ook in Rotterdam en Eindhoven zijn op korte termijn de materialen van een kersverse partner te bewonderen. We kijken uit naar al deze mooie samenwerkingen. Benieuwd naar de partners, hun materialen en collecties? Houd onze website dan goed in de gaten. Na de korte introductie hieronder, vertellen we je binnenkort graag meer over wat onze nieuwste partners te bieden hebben.

Pyrasied // Werk van Koen Steger


Pyrasied (EHV|RDAM|ADAM)
Praat je over PyraSied, dan praat je over kunststof. Zij zijn namelijk kunststofspecialisten. Of het nu om een standaard of op maat gemaakte kunststof plaat, buis of staf gaat of om een speciaal ontwerp. Als het kunststof betreft, kan PyraSied het maken. Zij hebben een gigantische voorraad aan acrylaat (plexiglas), polycarbonaat (lexan) en design kunststoffen en we helpen hun klanten uit verschillende branches deze materialen zo goed mogelijk toe te passen. Bovendien hebben zij ook hele handige mensen in huis die constant bezig zijn er de mooiste dingen van te maken. Zij hebben passie voor hun materialen en vanuit die passie blijven zij nieuwe materialen ontwikkelen.Stoopen & Meeûs (ADAM)
Stoopen & Meeûs is al meer dan 120 jaar specialist in kleurpigmenten en minerale afwerkingen van muren en vloeren. De StucDeco, Crustal, Kalk-, Kalei- en Leemverven worden in Antwerpen met lokale ingrediënten vervaardigd. Zij kunnen zowel een strakke als ruwe natuurlijke look creëren en dat alles in tal van kleuren.Gerflor (RDAM)
Gerflor Group creëert, vervaardigd en vermarkt innovatieve, decoratieve en duurzame vinyl vloer- en wandoplossingen. Zij ontwikkelen specifieke vloer- en wandoplossingen die in iedere behoefte voorzien binnen de segmenten: residentieel, gezondheidszorg, onderwijs, sport, retail, industrie, kantoren, hospitality en transport.Gispen (ADAM)
Al ruim 100 jaar dragen zij de naam Gispen. Willem Hendrik Gispen wist producten te ontwerpen die inmiddels klassiekers zijn. In veel geschiedenisboeken over de hele wereld worden ze genoemd en geroemd. Nog elk jaar komen er nieuwe producten van de tekentafel, ontworpen voor de toekomst. Onderweg klassiekers te worden. Als ontwerper, producent én leverancier van inrichtingen vinden zij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie. In de ‘oude’, lineaire economie winnen zij grondstoffen en verwerken deze in producten, die na gebruik worden weggegooid. In de circulaire economie maken we de cirkel rond. We zorgen ervoor dat we grondstoffen en producten zoveel mogelijk hergebruiken en dus verspilling voorkomen. Dat doet Gispen door innovatief te ontwerpen en produceren. Door te adviseren over slim gebruik.Wiesner-Hager
Hoe krijgt jouw kantoor een nieuwe impuls? Door de efficiëntie te verhogen en gelijktijdig ervoor te zorgen dat iedereen zich in de werkomgeving thuis voelt. De diensten van Wiesner-Hager omvatten de bouwstenen Office Consulting, interieurarchitectuur en meubilering. Met een exportpercentage van ca. 56 % hoort Wiesner-Hager in Europa tot de meest gerenommeerde bedrijven in zijn branche. Op de thuismarkt in Oostenrijk zijn zij al jaren marktleider op het gebied van bureaustoelen en projectinrichting en zij gaan via Broeinest ook in Nederland werkomgevingen en interieurs nog mooier maken.