TREND #2 PLUG AND PLAY

Modulair, speels en altijd in voor iets nieuws. Verrassende elementen, een vernieuwende twist en flexibiliteit is waar de trend PLUG AND PLAY voor staat. In een wereld waar verandering eerder regel is dan uitzondering en waar verandering steeds sneller plaats lijkt te vinden, wordt de behoefte aan producten, projecten, concepten en mensen die hier makkelijk meer kunnen omgaan groter en groter. Niks statisch, maar Plug and Play! Laat je inspireren door deze playful designs.


OPEN STRUCTURES | THOMAS LOMMÉE & CHRISTIANE HOEGNER
Na acht jaar onderzoek heeft Thomas Lommée (Brugge, 1979) zijn eigen ‘bouwdoos‘ ontwikkeld; Open Structures. Als afgestudeerd productontwerper aan de Design Academy in Eindhoven houdt hij zich met name bezig met het ontwikkelen van producten, diensten en ruimtelijke ingrepen voor een meer duurzame samenleving. Fotografie – Kristof Vrancken

ARRAY | TIJS GILDE
Voor het kleurrijke Array vond ontwerper Tijs Gilde de inspiratie in speelgoed en blokkendozen. Doordat je volledig zelf kunt bepalen hoe en waarvoor je de elementen in het interieur gebruikt, ben je volledig flexibel en creëer je meer diversiteit in de living.

JUNIT SCHNEID | JULIA JESSEN
Serie modulaire hanglampen ontworpen door Julia Jessen voor studio Schneid. Het hoogwaardige essenhout in frisse kleuren kan worden gecombineerd met verschillende textielkabels. De natuurlijke, heldere afwerking complementeert de grote melkachtige lamp. Verkrijgbaar in acht kleurtonen.De gehele maand februari staat Broeinest TREND in het teken van PLUG AND PLAY!