Stagiair(e)s gezocht voor alle locaties!

Wij zijn op zoek naar stagiair(e)s voor alle drie onze Broeinest locaties in ADAM, EHV en RDAM voor de periode september 2019 t/m januari 2020.


Tijdens je stageperiode leer je bij Broeinest veel over de design- interieur & architectuurindustrie. Je verdiept je in de materialen en maakt kennis met het organiseren van relevante en vernieuwende evenementen binnen deze industrieën. Je bent bij ons continu bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij bieden je veel vrijheid, diversiteit en flexibiliteit, maar ook een kans om je netwerk enorm uit te breiden. In Broeinest zijn goede ideeën altijd welkom, we horen dus ook graag jouw ideeën! Ook hebben wij een ‘hands-on’ werk mentaliteit en zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vind om actief bezig te zijn en graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast kom je terecht in een prettige werkomgeving met een gezellig team.

Wij zoeken:

Een aanpakker, een sociaal dier, iemand die z'n mannetje staat en niet op zijn/haar mondje is gevallen. Iemand die vol initiatief en energie graag mensen verder helpt en zichzelf tot een expert wil ontwikkelen. Bij ons is het belangrijk dat je altijd jezelf bent en dat je goed met mensen kan omgaan. Wij zijn heel flexibel, dus verwachten wij dit ook van jou. Affiniteit met social media, bloggen, Adobe software (Photoshop, Indesign) & vormgeving (design, styling, grafisch, interieur, materiaal) is gewenst.

Wij bieden:

Een meeloopstage, een waanzinnig netwerk, goede begeleiding, ruimte om jezelf te ontwikkelen, stagevergoeding, een leuke tijd en vooral heel veel kennis binnen de design-, interieur- & architectuurwereld.

Interesse? Stuur dan je C.V. met motivatie naar info@broeinest.nl en wie weet kom jij ons team versterken!