Partners @ Salone del Mobile

Met iets langer dan een week te gaan zal Milaan weer in het teken staan van de Salone del Mobile. Heel Milaan is dan het middelpunt van de designwereld. Alle freaks, lovers, design-enthousiast en andere professionals trekken massaal naar deze Italiaanse hotspot toe. Een aantal van onze partners zal ook in Milaan aanwezig zijn, hierbij een lijstje die je meteen kan copy-pasten en in je must-sees kan verwerken.

Forbo Flooring | Masterly – Dutch Pavelion, Palazzo Francesco Turati
Een installatie met vloerbedekkingsontwerpen van Forbo zal het werk van Rembrandt in kleuren, details, structuur en textuur worden uitgedrukt. Nieuwe kwaliteiten van de Marmoleum Marbled en Furniture Linoleum.
www.forbo.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 


Modular Lighting Instruments | Ventura Centrale, Via Ferrante Aporti 19
Tijdens“All New!”  zal Modular samen met Lensvelt de oude kluizen van Ventura Centrale nieuw leven inblazen. De naam verwijst naar de vele nieuwe producten die getoond zullen worden.
www.modular.nl

 

 

 

 

 

 

 
Van Besouw/Jabo/Therdex | Masterly – Via Meravigli 7
Tijdens “Art meetsCarpets” zal Van Besouwop een werk van Rembrandt hun abstracte versie als karpet tonen met nieuwe kwaliteiten en kleuren. Dit zal worden gedaan in een 3-dimensionale ruimte waarbij verschillende texturen, kwaliteiten en kleuren met elkaar worden gecombineerd.
www.vanbesouw.nl 

 

 

 

 

 

 

Weltevree | Ventura Centrale, Via Ferrante Aporti 21
Met een eigentijdse kijk op het klassieke zwembadfeest dat zich afspeelt onder de gewelven van de VenturaCentrale. Once Upon a Pool toont de nieuwe samenwerking en producten met o.a. Joep van Lieshout, Tom Feredayen Lex Pott. Je zult onder meer een nieuw en lounge-eiland, een bistro-set maar ook een een glazen schaal voor het onderzoeken van ecosystemen die in je achtertuin ontstaan.
www.weltevree.eu

 

 

 

 

 

 

 

 Nordermöbler | EuroluceHall 11, stand E27 
Op de beurs in Milaan zal Nordmobler met hun merk Pholc een aantal nieuwe armaturen gaan presenteren, waaronder de Donna Pendant, Bounce en Kadinsky. 
www.nordermobler.nl

 

 

 

 

 

 

 
Meer inspiratie op doen? Kom dan vooral naar ons Pre-Milaan event waar Evelien Reich van Elle Decoration alle parels in Milaan met je zal gaan delen. Klik hier om je in te schrijven!

En ben je benieuwd wat er na Milaan allemaal uit de koker van Elle Decoration komt en wat je (wellicht) hebt gemist? Dan kan je ook naar het after-milaan event! Klik daarvoor hier!