partner projects #17 Hotel de Hallen by Jabo

In de voormalige tramremise in Amsterdam West is sinds een tijd Hotel De Hallen gevestigd. In dit designhotel gevestigd in het monumentale pand aan het Bellamyplein heeft onze Broeinest Partner Jabo een parel van een vloer gelegd die helemaal past bij de luxe maar toch industriële uitstraling van het pand.

In het complex van De Hallen is niet alleen een hotel gevestigd maar zitten ook een moderne foodcourt, bioscoop en een aantal bijzondere boutique winkels. Het interieur van Hotel De Hallen sluit naadloos aan bij dit bijzondere complex, voor de vloer heeft Marco van Veldhuizen Interior gekozen voor een aantal prachtige kwaliteiten uit de collectie van Jabo. Deze worden in de centrale hal en de kamers gecombineerd met een Scandinavische vintage inslag en blauwstalen, roestrode details, veel groen en moderne kunst in de rest van het pand.
In het interieur zie je onder meer de kwaliteiten 2423 en 2425 terug. Het geweven tapijt van de 2423, met de kleuren 2423-510 en 2423-630,  is gemaakt van 100% Polypropyleen, heeft een minimalistische uitstraling en kenmerkt zich door zowel een lengte- als een breedtewerking. Dit komt omdat de ketting in een andere kleur is uitgevoerd dan de rest van het tapijt.
De 2425 is inmiddels uit collectie en vervangen door de 2431, maar is er niet minder mooi op geworden. Dit vlakgeweven tapijt heeft een natuurlijke uitstraling is een combinatie van 90% PP en 10% wol. Door de samenstelling is zowel dit tapijt als de 2423 geschikt voor zowel woon- als projectgebruik (zie specificaties).Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Jabo? Een keer een afspraak maken met een vertegenwoordiger van of een kijkje nemen in Broeinest ADAM en een aantal samples meenemen? Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen voor de rest!

Jabo - Aanvraagformulier