Partner Projects #10 van Office tot Hospitality by Nordermöbler

Onze Broeinest RDAM Partner Nordermöbler is een Nederlands agentschap voor Scandinavisch projectmeubilair en verlichting. Dankzij een breed merken- en productportfolio – van o.a. Balzar Beskow, Lundbergs Möbler, Vivero, Pholc, Jonas Ihreborn en Co Bankeryd – zijn ook de mogelijkheden en projecten heel divers. We tonen je graag een aantal projecten waar de collectie van Nordermöbler is gekozen en waar de producten als ware eyecatchers terugkomen.

PACT Den Haag - Ontwerp door Arvide


Van Office tot Hospitality de producten van Nordermöbler zijn breed inzetbaar. In dit kantoor in Den Haag is gekozen voor een multifunctioneel meubel, de Hoop Table, een hoge tafel voor actief vergaderen, lunchen of dineren. Het onderstel is gemaakt uit massief essenhout, het blad kan worden afgewerkt met fineer, Furniture Linoleum van Forbo of een HPL decor. Een duurzaam, stevig en sterk design wat toch licht oogt en aanvoelt en daarom ook ideaal in te zetten in high use ruimtes.

Voor het Italiaanse restaurant Bella Bella heeft ontwerpbureau Horeca Sfeermakers gekozen voor meerdere verlichtingselementen uit de collectie. De Tage 55 Pendant is een sfeervol en dimbaar object wat modern oogt met een. vleugje nostalgie. Precies de vibe die de ontwerpers zochten bij dit project.

BellaBella door Horeca Sfeermakers


Jaoanse Cuisine Yama door Horeca Sfeermakers


Ook voor de Japanse Cuisine Yama in Rotterdam koos Horeca Sfeermakers wederom voor de Nordermöbler collectie. De Top 8 is een slanke kegelvormige houtlamp die luxe en ambacht ademt en aansluit bij de visie van de eigenaren als van de interieurontwerpers.Daarnaast hebben ze ook de Mobil wandlamp van Pholc in dit ontwerp toegepast, een mooie combinatie van diverse merken binnen de collectie.

Er is veel keuze binnen de collectie van Nordermöbler en onlangs is er dus een handige selectie tool toegevoegd aan de website. Zo kan je nog makkelijk zoeken naar het juiste product voor jouw project en de collectie online bekijken. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de vernieuwde website of kom een keer langs in Broeinest RDAM waar een selectie van meubels zichtbaar is! 

Selectie tool website Nordermöbler