Nieuwe gezichten & oude bekenden!

De vakantieperiode is weer achter de rug en alle 3 onze Broeinest locaties maken zich wederom op voor een najaarsseizoen vol met inspirerende events, toffe workshops en steeds meer professionals die ons weten te vinden! En naast al deze activiteiten maken we ons ook op voor de opening van onze gloednieuwe 4e locatie inn Utrecht. Logisch dat onze spinnen dus een extra handje kunnen gebruiken. We hebben wederom 3 stagiaires die ons team versterken, 2 nieuwe gezichten en 1 oude bekende, we stellen ze graag aan je voor….

 

BROEINEST RDAM / Maitre Pinnock

''Hi, Mijn naam is Maitre Pinnock, ik ben 24 jaar oud en woon in Rotterdam. Momenteel studeer ik in Tilburg, waar ik de Engelstalige HBO-opleiding Trend Research & Concept Creation in Lifestyle volg. Sinds kort loop ik stage bij Broeinest RDAM. Dit is mijn eerste fulltime stage, maar het bevalt me nu al goed. Mijn interesse in diversiteit en creatieve expressie zoals; kunst, muziek en fotografie past binnen Broeinest, omdat het een plek is waar creativiteit, evenementen en diverse contacten samenkomen. Dit was voor mij de reden dat ik graag stage wilde gaan lopen bij Broeinest.  

Om meer inzicht te krijgen op het gebied van materiaal, architectuur en design, heb ik de afgelopen tijd verschillende documentaires bekeken. Daardoor ben ik mij meer gaan focussen op wat voor effect kleur, textuur en ruimte heeft op de gemoedstoestanden van mensen in onze maatschappij. Dit sluit naadloos aan op mijn studie, waarin het verbeteren van de kwaliteit van leven centraal staat. Tijdens mijn stage wil ik graag meer ontdekken hoe materialen gebruikt kunnen worden om mensen met elkaar te verbinden.'' 

BROEINEST EHV / Anne van de Vijver

"Mijn naam is Anne van de Vijver, 25 jaar oud en sinds 2 september begonnen als nieuwe stagiaire bij Broeinest Eindhoven. Ik ben een derdejaars student van de opleiding Trend Research & Concept Creation op Fontys in Tilburg. Binnen onze opleiding leren we trendonderzoek te doen om daarmee toekomstgerichte concepten te ontwikkelen die de kwaliteit van leven van een bepaalde doelgroep kunnen verbeteren.

Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar de sectoren living en appearance, hierin zijn materiaal en kleur erg bepalend. Broeinest is de perfecte plaats om hierover bij te leren. 

Ik hoop tijdens mijn stage mijn materiaalkennis uit te breiden en achterliggende waarden aan materialen te leren koppelen, zodat ik in de toekomst passend materiaaladvies kan opnemen in mijn concepten. Naast het uitbreiden van mijn materiaalkennis hoop ik mezelf te kunnen ontwikkelen op het gebied van creativiteit en bij te leren op het gebied van evenementorganisatie en netwerken."

 

BROEINEST ADAM / Esmee van Kreuningen

"Hey, mijn naam is Esmee van Kreuningen, ik ben 19 jaar en zit in mijn vierde jaar op het Hout- en Meubileringscollege, waar ik de opleiding interieuradvisering volg. Vanaf dinsdag 3 september loop ik voor de tweede keer stage in Broeinest Amsterdam. Super leuk en super veel zin in deze nieuwe stageperiode. Maar, waarom nog een keer kiezen voor een stage bij Broeinest Amsterdam? 

Broeinest is zo een ontzettend leuk concept en je raakt hier nooit uitgeleerd. Je leert natuurlijk veel over materialen, maar ook over architectuur, interieur en design. Dankzij de vele workshops en evenementen die er gehouden worden en doordat ik hier stage loop, heb ik het voorrecht dat ik vaak mee mag doen en luisteren op deze evenementen. Daarnaast is het team van Broeinest Amsterdam zo enorm leuk en voel ik me hier echt thuis. Dankzij mijn eerdere stageperiode in Broeinest, weet ik al wel wat over de materialen hier, maar één van mijn doelen is toch ook me nog meer te richten op de wensen van de klant en me meer proberen in te leven bij de wensen van de klant, om zo op een nog beter materiaaladvies uit te komen. "