nieuwe gezichten op alle Broeinest locaties

Inmiddels zijn op alle locaties de stagiaires weer uitgevlogen en hebben we wat kersverse nieuwe krachten om ons een handje te helpen. We zullen ze komende tijd klaarstomen en zorgen voor een grote hoeveelheid aan info over materialen, inspirerende events, toffe workshops om onze bezoekers van het juiste advies te voorzien. Daarom stellen we graag aan jullie voor…

BROEINEST ADAM / Rabia Yilmaz

Hoi, ik ben Rabia Yilmaz, ik ben 20 jaar oud en ik studeer de opleiding interieuradviseur 3e leerjaar aan Jan des Bouvrie college in Amsterdam. Ik kom gezellig vijf maanden stagelopen bij het leukste bedrijf genaamd Broeinest Amsterdam. Broeinest is meer dan een materialenbibliotheek. Het is een ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers gericht op interieurmaterialen. Tevens worden er lezingen, workshops en ontbijt-lunchsessies georganiseerd. Daarnaast is er natuurlijk ontzettend veel materiaal aanwezig. Een belangrijk doel is het vervullen van de wensen van de klanten. Daar streven wij met het hele team naar. Dit is de reden waardoor ik voor Broeinest heb gekozen. Het is nogal uitgebreid waardoor ik kennis kan opdoen van ieder tak. Ook leer ik mezelf kennen waardoor Ik kan achterhalen waar mijn interesses liggen.

BROEINEST EHV / Eveline Monse

Mijn naam is Eveline Monse, ik ben 23 jaar en de nieuwe stagiaire van Broeinest Eindhoven. Momenteel studeer Trendwatching and Concept Creation in Lifestyle aan Fontys Tilburg. Hier onderzoek ik doelgroepen in hun huidige tijdsbeeld, gezien als trends. Mijn voornaamste interesse en passie ligt bij het onderzoek naar de mens en ruimte in interieur en architectuur. Met name richting de psychologische kant van vormen, materialen, kleuren en texturen. Broeinest heeft mij veel te bieden. Naast de mogelijkheid veel te leren op het gebied van materialenkennis, brengt het mij ook in contact met verschillende creatieve takken in het werkveld, met name interieurbouwers, materiaalfabrikanten en architecten. Een bedrijf gevuld met inspiratie, creativiteit en kennis van het vak!

 

BROEINEST RDAM /

Hi! Mijn naam is Laura Tollenaar, ik ben 22 jaar en ik ben een student op Fontys. Ik woon in Breda en volg de studie Trend Research & Concept Creation in Tilburg. Tijdens mijn studie ligt de focus op het doen van trendonderzoek en het ontwerpen van innovatieve concepten. Op dit moment zit ik in het derde jaar van deze studie en loop ik het komende halfjaar stage bij Broeinest RDAM. Mijn opleiding is opgedeeld in verschillende sectoren, waarvan Living er één is. Deze sector heeft mij altijd al geboeid en ik hoop hier meer kennis over te krijgen tijdens deze stage. Binnen deze sector spelen materialen een belangrijke rol, dit is een van de redenen waarom ik graag mijn stage bij Broeinest wilde doen. Daarnaast is het concept van Broeinest op zichzelf al helemaal leuk. Tijdens mijn eerste stagedag heb ik al gemerkt dat er ontzettend veel te leren is, en ik zal me het komende halfjaar zeker niet vervelen!

Benieuwd naar de meiden? Bezoek dan een van onze Broeinest locatie, ze maken graag persoonlijk met je kennis!