Mood: Vibrant Coral

Rijke en diepe kleuren in warme en zachte texturen. Vibrant Coral is intiem, vrouwelijk en uitgesproken!

Wij raakten geïnspireerd door Pantone’s Colour of the Year: Living Coral, en de kleur van het jaar van Flexa: Spiced Honey. Zo creëerden wij deze Mood: een verleidelijke warmte en een diversiteit aan materialen en texturen.

 

Onze Mood is een combinatie van smooth surfaces, zoals de Abet Laminati 432 Sei, Sicis Verite Elephant Cacao van Intercodam en de Furniture Linoleum Salsa, en fraaie texturen zoals de Mandarijn Pet Felt , Urban Retreat Karpet Tegel en de Bulletin Board Hot Salsa. We maken gedurfde keuzes door toevoeging van een rode variant van de cementgebonden vezelplaat Viroc en opvallend vinyl: de Taralay Premium Metallica 2746 Ymir.  Ook de translucente materialen van Pyrasied passen mooi in deze Mood, zoals de Versato Myst Framboos. Extra accenten worden aangebracht door de Steelcut Trio & Coda 2 van Kvadrat, De Kaza Concrete mini rose beige + Pastel Claret colour sample en de Sibu SG shattered Rose . We laten ook natuurlijke materialen in een kleurrijke jasje terugkeren zoals Linoleum Cement Red Glow en Bordeaux S5020-R10B kleurstaal van Nordermöbler.

Dulux + Kinship: Autumn Trend


Alpi | Lignum Etorre Sottsass 18.71


Door het toepassen van de juiste tint, diverse combinaties in kleurschakeringen en variatie in textuur, biedt deze Mood rust en warmte. Het is combinatie van een moderne uitstraling met het gevoel van ambacht. Een prachtig project voorbeeld is de eerste Fonda Bondi Eatery locatie in Sydney ontworpen door het Australisch ontwerpduo Studio Esteta.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze Mood en de diverse materialen? Loop dan langs in één van onze Broeinest locaties in EHV | RDAM of ADAM of neem contact met ons op!

Fonda Bondi Sydney by Studio Esteta


Door het toepassen van de juiste tint, diverse combinaties in kleurschakeringen en variatie in textuur biedt deze Mood juist rust en warmte en combineert een moderne uitstraling met het gevoel van ambacht.