MATERIAL MIMICRY // Barri & More Mirror

Wat is de overeenkomst tussen het Stedelijk Museum in Amsterdam, het Victoria & Albert Museum in Londen, Baltimore Airport en de Duomo in Florence? Ze hebben stuk voor stuk een spanplafond van Barrisol.


Barrisol, verkrijgbaar via Barri & More, ontwikkelde zijn allereerste spanplafond in 1969. Vandaag de dag voert het bedrijf meer dan 20 spanplafondsystemen in de collectie. Een halve eeuw ervaring en een ruim assortiment garanderen wand- en plafondoplossingen op maat voor zelfs de meest grootschalige projecten. Ook voor kleinere woon- en werkruimten heeft Barri & More altijd een passende oplossing in huis.
Wanden en plafonds zijn minstens zo bepalend voor de sfeer en beleving van een ruimte als de indeling. Barrisol heeft spanplafonds in allerlei kleuren (230!), texturen en materiaalafwerkingen. En door voortdurend nieuwe technologieën, procedures en materialen te onderzoeken, staat de innovatie nooit stil. Sinds de oprichting zijn aan het bedrijf dan ook meer dan 80 patenten toegekend.Nieuw in het assortiment van Barri & More is de Barrisol Mirror. Het materiaal van Mirror combineert het reflectief vermogen van een spiegel met de flexibiliteit van een folie. Een andere, niet onbelangrijke eigenschap van het product is installatiegemak: Mirror is speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie op vrijstaande frames. Zo kan elke ruimte makkelijk (opnieuw) worden vormgegeven – zonder drastische structurele aanpassingen. Mirror is verkrijgbaar in goud, zilver, koper, roze en zwart.