Heropening Broeinest locaties / LET’S MATERIALIZE AGAIN

Onwijs happy zijn we dat we (onder voorbehoud) op dinsdag 2 juni onze deuren weer kunnen openen voor bezoekers. Wel een tikkeltje anders dan dat je van ons gewend bent, maar dat doen we om ervoor te zorgen dat jijzelf en onze collega’s zich prettig en veilig blijven voelen. Als start gaan we halve dagen open in de ochtenden, zodat je in de middag ook nog gebruik kunt blijven maken van onze online diensten.


Vanaf 2 juni ben je elke werkdag tussen 09:30 en 12:30 welkom op onze locaties in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en kunnen we samen aan de slag om de perfecte mix aan materialen samen te stellen voor jouw project.

Wel vragen we je om van tevoren even een afspraak te maken met de Spin in ‘t Nest, onze bibliotheek alleen te bezoeken en om onze omgangsregels voorafgaand aan je bezoek door te nemen en te respecteren. Sta jij net zoals wij te popelen om door onze bibliotheek te dwalen? Maak dan nu je afspraak via mail, telefoon of WhatsApp:

Broeinest ADAM
Peter van den IJssel
pijssel@broeinest.nl
06-82105067

Broeinest EHV
Issy Heijnerman
iheijnerman@broeinest.nl
06-20934057

Broeinest RDAM
Lena Braun
lbraun@broeinest.nl
06-22419233

Broeinest UTR
Op onze makers-locatie in Utrecht kun je vanaf 1 juli ook weer terecht in de werkplaats van ons trainingscentrum, om jouw kennis omtrent diverse materialen bij te schaven. Van HPL en melamine tot Solid Surface training, van lichtplannen maken tot lijmentraining en van verwerking van fineer tot Sketch-Up speciaal voor interieurbouw.

Wil jij verzekerd zijn van een plek voor jouw favoriete training? Laat ons dan via dit formulier weten welke training jij zou willen volgen en we delen het programma voor de komende maanden als eerste met jou!

+31(0)30 288 2134
Tijdslots:

Maandag t/m vrijdag (geldt voor alle locaties):
09.30 - 10.15 uur
10.30 - 11.15 uur
11.30 - 12.15 uur

Omgangsregels:

o Houdt 1.5 meter afstand van Spin in ’t Nest en andere bezoekers
o Bezoek Broeinest alleen, kom niet met meerdere personen en/of partner. Er mogen max. 3 externe bezoekers tegelijk in Broeinest zijn.
o Blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C))
o Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C))  en/of benauwdheidsklachten.
o Blijf thuis als je ziek bent geweest in de afgelopen 72 uur.
o Bij start bezoek desinfecteren handen verplicht. Maak hiervoor gebruik van de aangegeven desinfectiezuil.
o Raak zoveel mogelijk alleen de producten/materialen aan die je nodig hebt. Als je producten/stalen hebt aangeraakt die je niet wenst te lenen, plaats deze dan in de daarvoor bestemde stalenbakken.
o Respecteer de aanwijzingen en gedragsregels van Spin in ’t Nest en zijn/haar collega’s.
o Volgt de aanwijzingen die gegeven worden in Broeinest betreft looproute; stickers, pijlen, afzetlint en stickerzones. Houdt hierbij altijd rekening met de 1.5 meter afstand die gehouden dient te worden.
o Samples lenen kan, hiervoor maken we gebruik van de aangegeven stalentafel. Volg de gegeven instructies hiervoor op.
o Wij nemen geen samples retour tot nader bericht. Bewaar deze thuis, wij nemen ze graag alsnog retour als dit weer veilig is.

Ook op onze makers-locatie in UTR zijn we alle voorbereidingen aan het treffen om de deuren weer te openen. Met de benodigde aanpassingen en veiligheidsmaatregelen, kun je vanaf 1 juli weer terecht in de werkplaats van ons trainingscentrum, om jouw kennis omtrent diverse materialen bij te schaven. Benieuwd naar het aanbod aan trainingen? Bekijk dan snel het programma en boek direct jouw favoriete training!