Healthy Materials: Lunchsessie 2.0 valt in de smaak in rdam

Afgelopen donderdag, 7 december, vond in Broeinest RDAM wederom een succesvolle lunchsessie plaats. Maar liefst 35 interieurprofessionals kwamen af op deze inspirerende en leerzame sessie in een nieuw jasje.


Vanaf 2018 gaan we met de lunchsessies namelijk meer de diepte in en werken we nauw samen met onze partners om relevante kennis te delen. Donderdag organiseerden we alvast de eerste Lunchsessie 2.0 in samenwerking met onze partner Materia. Naast een lekkere en gezellige lunch trakteerden we onze gasten op een presentatie van Els Zijlstra, die al haar kennis over Healthy Materials met ons deelde. Met gave en bijzondere materialen zoals Bamboo zijde, plaatmateriaal gemaakt van koffie, Acoya, Graphenstone en Knowout (natuurlijke verf) en nog ontelbaar meer voorbeelden.Wil jij in 2018 ook je materiaal- en interieurkennis vergroten én genieten van een lekkere lunch? Houd onze agenda dan goed in de gaten, want daar zullen we spoedig alle toekomstige sessies plaatsen. Stay tuned!


Naast een lekkere lunch trakteerden we onze gasten op een presentatie van Els Zijlstra, die al haar kennis over Healthy Materials met ons deelde.