Broeinest zoekt stagiaires!

Voor onze Broeinest locaties in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam zoeken wij vanaf september leergierige stagiaires die affiniteit hebben met materiaal en design. Heb jij een goede inzet, sociaal karakter en zit je vol initiatief? Dan zorgen wij voor de rest!

In onze materialenbibliotheek zullen we je bijspijkeren over alles wat te maken heeft met design- interieur & architectuur. Je kennis over interieurmaterialen zal worden vergroot en ook zal je kennis opdoen met betrekking tot het organiseren van relevante en vernieuwende evenementen die wij zelf of met onze partners organiseren. We hebben allemaal een ‘hands-on’ werk mentaliteit en zijn dus actief bezig en steken onze handen uit de mouwen. Daarnaast kom je terecht in een prettige werkomgeving met een gezellig team waarbij onze Spin in ’t Nest je directe begeleider zal zijn.


Wat zoeken wij?
Een aanpakker, een sociaal dier, iemand die z'n mannetje of vrouwtje staat en niet op zijn/haar mondje is gevallen. Iemand die vol initiatief en energie graag mensen verder helpt en zichzelf tot een expert wil ontwikkelen. Bij ons is het belangrijk dat je altijd jezelf bent en dat je goed met mensen kan omgaan. Wij zijn heel flexibel, dus verwachten wij dit ook van jou. Affiniteit met social media, bloggen, Adobe software (Photoshop, Indesign) & vormgeving (design, styling, grafisch, interieur, materiaal) is mooi meegenomen.

Wat bieden wij?
Een stage, een waanzinnig netwerk, goede begeleiding, ruimte om jezelf te ontwikkelen, stagevergoeding, een leuke tijd en vooral heel veel kennis binnen de design-, interieur- & architectuurwereld.

Hoe ziet je dag eruit?
Leuk natuurlijk die stage bij Broeinest, maar hoe ziet die er dan uit? Nou, elke dag is anders. De ene keer ben je bezig een event aan het voorbereiden waarbij verschillende sprekers en workshops gegeven zullen worden. De andere dag ben je in de ochtend met klanten (interieurprofessionals) bezig om voor hun het juiste materiaal te vinden en s ’middags neem je deel aan een van onze workshops.

Een kort overzicht van veel voorkomende taken:
+ Het adviseren van zowel interieurprofessionals als consumenten over onze materialen en/of partners.
+ Het bijhouden van onze stalenwand en hier je eigen draai aan geven.
+ Het maken van moodboards voor offline en online communicatie.
+ Meelopen met de Spin in ’t Nest om materiaalkennis en advies te krijgen en te vergroten.
+ Meedoen of meehelpen tijdens een van onze events of workshops.

Interesse? Stuur dan je C.V. met motivatie met daarbij op welke locatie je zou willen stage lopen naar info@broeinest.nl en wie weet kom jij ons team versterken!