Broeinest: MATERIAL REBELS @ Material Xperience 2018

YES! Ook een bezoek aan Broeinest mag niet ontbreken tijdens Material Xperience 2018. Van 13 tot en met 15 maart kun je ons vinden op hét material event van het jaar. Van Packaging tot Fashion en van Mobility tot Interior, de laatste innovaties op materiaalgebied ontdek je hier.


Onze presentatie in de sectie Interior is een samenwerking tussen een grote diversiteit aan Broeinest partners: Kvadrat, Forbo Flooring Systems, Gispen, Intercodam, Wiesner Hager, Barri & More, AMB Barrisol, Nordermöbler, Dock Four, Busch-Jaeger, Modular Lighting Instruments, Spectrum, Interface, Materia en Baars & Bloemhoff. Hier vind je de laatste trends en noviteiten op interieurgebied. Naast onze presentatie van het Broeinest concept, hebben we ook een interessant sprekersprogramma op Material Xperience, geheel in Broeinest stijl! Onder de noemer MATERIAL REBELS tonen wij hoe partners binnen het Broeinest Concept in zowel Eindhoven, Rotterdam en binnenkort ook Amsterdam, hun krachten bundelen om samen architecten en ontwerpers te voorzien van het juiste materiaaladvies, een boeiend programma aan events en kersverse trends.

Noteer donderdag 15 maart in je agenda, want van 14:00 tot 17:00 kun je ons sprekersprogramma bijwonen. Tijdens dit programma geven wij het woord aan enkele échte Material Rebels, waaronder Christien Meindertsma samen met Diana Scherer, Overtreders W, en Mae Engelgeer samen met Job van den Berg. De Material Rebels nemen je mee in hun verhaal, waarin materiaalgebruik uiteraard centraal staat.

Diana Scherer - Interwoven


Job van den Berg - Copy Blur Mirror


Dit was alvast een tipje van de sluier, maar de komende weken onthullen we via social media wat je gaat zien bij Broeinest op MX18, wie onze Material Rebels zijn en waar zij voor staan. Houd onze Facebook, Instagram en LinkedIn kanalen goed in de gaten en meld je natuurlijk snel via ons aan voor Material Xperience 2018. Let’s meet at MATERIAL REBELS!

Overtreders W - Het dak dat in rook opgaat