Bouw update #2 // behind the scenes bij Broeinest ADAM

Het is weer tijd voor een nieuwe bouw update, want over iets meer dan een maand opent Broeinest ADAM haar deuren Dagelijks maken we grote stappen in de verbouwing en krijgt de nieuwe Broeinest locatie steeds meer vorm. Kun jij ook niet wachten om de gloednieuwe materialenbibliotheek en ontmoetingsplek aan de oevers van het IJ met eigen ogen te zien? Check dan snel de video hieronder, waarin Spin in ’t Nest Niek Schoenmakers je bijpraat over de laatste vorderingen omtrent Broeinest #3.

In dit tweede kijkje achter de schermen krijg je alvast een beeld bij de indeling van de ruimte en de verschillende elementen die hierin te vinden zijn. Ontdek waar je straks de mooiste materialen kunt vinden of wat het concept is achter de verrassende werkplekken en vergaderruimtes.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste bouw updates? Houd onze website en social media kanalen dan goed in de gaten. Daar zullen we je regelmatig voorzien van het laatste nieuws vanuit Amsterdam Noord. En voor wie straks de echte primeur in Broeinest ADAM wil hebben, dat kan! Doe mee aan onze Share your Mood actie en maak kans op een exclusieve tour door Broeinest ADAM en een VIP Xperience voor 2 personen in Amsterdam. Denk een overnachting in een design kamer van Café Modern, uitgebreid diner en nog veel meer. De actie loopt nog tot 30 april 2018, dus wacht niet langer en #shareyourmood!